IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майли Сайръс с интригуващо предложение към Гуен Стефани и годеника ѝ

4 февруари 2021 11 00

Певицата обеща да се държи прилично, или пък не

Снимка: БГНЕС

Гуен Стефани и Блейк Шелтън се готвят за сватба. За щастливото събитие стана ясно след като двамата се похвалиха с новината в социалните мрежи.
51-годишната певица и 44-годишният музикант може да се затруднят да организират тържеството покрай пандемията, но за едно определено няма да имат проблеми.

Много от колегите им артисти със сигурност ще се съгласят да ги поздравят на тържеството. Някои дори предложиха собствена кандидатура. Майли Сайръс например не изчака официална покана и се обърна към двойката в социалните мрежи.

„Гуен и Блейк, ще пея на сватбата ви! Обещавам да се държа добре. Или много лошо. Както желаете! Това е вашият специален ден! Поздравявам ви и двамата!“ – написа 28-годишната певица в Twitter. Гуен отговори на нейното предложение: „Благодаря ти, кученце“.
Майли и Блейк бяха звезди в The Voice, а Гуен замени младата звезда в следващите сезони. Освен това Сайръс веднъж разкри, че Шелтън е бил голям фен на баща ѝ Били Рей като млад. Дългоочакваният годеж на Стефани с кънтри звездата стана известен през октомври. Изпълнителите решиха да се оженят след пет години връзка, която започна точно в The Voice.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари