IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нашето завинаги: Гуен Стефани във видео със сина си и Блейк Шелтън

18 февруари 2022 10 40

Кадрите са от сватбата на двамата изпълнители

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Любовта на Гуен Стефани и Блейк Шелтън наистина може да достигне звездите.

По случай Свети Валентин изпълнителката сподели непубликувано досега видео от сватбата си с 45-годишния кънтри певец. На кадрите участва и 7-годишният Аполо, който Стефани споделя с бившия си съпруг Гавин Росдейл.

„Звездите, луната, моят цял свят“, написа Гуен под видеото в Instagram. За фон изпълнителката е използвала песента We Can Reach the Stars, която Блейк Шелтън пише за съпругата си, а феновете могат да видят как двамата младоженци обсипват Аполо с целувки.

Кънтри певецът сподели видеото в своите истории в Instagram, а по същото време сподели и снимка от сватбата им по случай Свети Валентин. „Аз съм най-щастливият мъж на земята. Честит Свети Валентин, Гуен Стефани, обичам те“, написа той под черно-бял кадър, на който той и съпругата му са пред олтара.

Както феновете знаят, миналото лято двамата изпълнители си казаха „Да“ в ранчото на Блейк в Оклахома пред своите семейства и най-близки приятели. През декември 2021 година Блейк сподели пред Елън Дедженеръс, че Гуен е измислила цялата церемония и е организирала всеки един малък детайл. „Това, което аз трябваше да направя, е да пия и да целуна Гуен Стефани. Най-доброто ми участие, което някога съм имал“, пошегува се той. Певецът разкрива, че гостите са били не повече от 30 и всичко е минало по план.

Все пак Блейк е направил малко повече от просто целуване на булката и пиене на шампанско. Двойката се е съгласила да напише собствени обети за церемонията, като кънтри певецът изненадва съпругата си с цяла песен.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари