IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пролетен грим: Звездите залагат на червените сенки

18 февруари 2022 12 30

От Риана до Холзи, всички те обичат по-ярките цветове

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Съвсем скоро ще се сбогуваме с късите дни, студените нощи и дебелите дрехи. Да, пролетта се задава и ние нямаме търпение да я посрещнем, за да направим основна промяна в гардероба си и да извадим на преден план по-малко обемистите тоалети и якетата, които просто ни предпазват от хладните сутрини, а не целят да ни топлят при минусови температури.

Пролетта е сезонът на промяната, на пробуждането и началото на нещо ново. Тогава не само природата започва своя пореден цикъл на съживяване, но и всеки един от нас. Независимо дали става дума за промяна в прическата, начина на живот, стила на обличане или гримирането, започването на нещо съвсем различно от обикновеното е задължително в месеците преди лятото.

грим, сенки,

Снимка: iStock

И тъй като пролетта съвсем скоро ще бъде при нас, ще ви издадем една тайна – червените сенки ще бъдат задължителни за този сезон. Те се превръщат в новото обикновено и все повече хора ще ги носят. Въпреки че може да изглежда като рисков нюанс, може да бъде изненадващо лесно да се постигне баланс с правилното поставяне и умения за смесване с цвета на кожата.

„Ключът е да намерите правилното червено и да запазите баланса“, казва гримьорът Ник Бароз пред InStyle. Той смята, че червените сенки може да плашат много хора, но просто трябва да се поставят в малко количество в първите пъти, а след усъвършенстването на стила, може да се прибегне и към по-смели визии.

Ето кои звезди вече заложиха на червените сенки

Риана

Бъдещата майка Риана се появи на скорошно събитие на Savage x Fenty, избирайки да бъде в червено от главата до петите. Тя допълни червения си тоалет с крилата червена очна линия и червени сенки, опушени по цялата линия на долните мигли.

Лупита Нионг'о

Въпреки че общото правило би било да се постави само върху очите или устните, но никога и върху двете, Лупита Нионг'о доказва, че правилото е предназначено да бъде нарушено. Като се придържа към еднаква цветова схема по цялото лице, Ник Бароз създава сплотен, рационализиран ефект, който беше всичко друго, но не и погрешен.

Лупита Нионг'о

Снимка: Getty Images

„Запазихме червеното почти само върху горните клепачи. Важно е все още да дефинирате очите с черна очна линия, когато използвате цвят като този, така че очите да не изглеждат червени и безформени“, казва Бароз пред InStyle.

Лизо

Незавършените сенки все още са на мода и ви позволяват да си поиграете с цветовете, без да се ангажирате да поставяте нюанс върху целия клепач. Просто вземете пример от Лизо, която е използвала червени и златни сенки, които придават на визията красив фин блясък.

Doja Cat

Графичният външен вид на червените сенки на Doja Cat е приятелско напомняне да проявите креативност и да експериментирате с грима си. Тази визия може да не е за хора със слаби сърца, но червените и ягодоплодните тонове, съчетани с руж в горски тон, са доста ефирни.

Холзи

Основателката на марката гримове About Face показва как червените сенки могат да бъдат основен фокус във визията ни. Направете нещата малко по-еуфорични, като добавите червено бижу във вътрешния ъгъл на окото си и зигзагообразна графична очна линия.

Megan Thee Stallion

Червените сенки за очи могат лесно да преминат от дневна към вечерна визия с добавянето на опушена черна очна линия и драматични мигли. Тъй като акцентът на този тъмен и страшен вид е изцяло върху очите, следвайте примера на Megan Thee Stallion и съчетайте грима на очите с безцветни устни и блестящ тен.

Селена Гомес

Селена Гомес доказва, че червените сенки за очи могат да изглеждат елегантни и меки. Ключът е да смесите ръбовете на грима, за да създадете дифузен цвят по целия клепач. Съчетайте го с класическа черна очна линия и резултатите са изискан и фин начин за гримиране.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари