IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Грим за 2022: Меган Фокс се вдъхнови от сериала „Еуфория“

31 януари 2022 12 30

Тя отново показа уникалния си годежен пръстен

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Сериалът на HBO „Еуфория“ създаде огромен интерес във всички платформи – телевизионни, стрийминг и социални. Най-много се говори за него в TikTok, където фенове повтарят любимите си сцени, вдъхновяват се от героите и от техните визии.

Благодарение на уникалната естетика на шоуто, потребителите обличат своите най-цветни, най-изрязани, най-мрежести и най-разкриващи тоалети, за да пресъздадат модния избор на учениците в измислената гимназия East Highland, известна още като Euphoria Highland. Тенденцията застигна и Меган Фокс, която е известна със своята любов към експерименталния грим.

Актрисата публикува няколко снимки в профила си в Instagram, показвайки най-новата си визия, която е вдъхновена от популярния сериал. Фокс носи ярки сенки в мандаринов цвят, които чудесно си пасваха с дългите ѝ нокти в бадемовидна форма. Макар да беше малко по-семпъл от този, който сме виждали в „Еуфория“, гримът на звездата е достатъчно смел и секси, за да е достоен за сериала.

На снимките, публикувани от Меган, тя носи синьо горнище без ръкави, което има отвор точно на гърдите, комбинирано с панталони в същия цвят, отличаващи се с кръстосана талия. Ансамбълът ѝ бе завършен от токчета и миничанта в светлосиньо. Публикацията също така даде възможност на феновете отново да се насладят на големия и уникален годежен пръстен, който Фокс получи от Machine Gun Kelly в началото на годината.

„Ако аз бях учител по литература в Euphoria High“, написа актрисата под снимките.

Годежният пръстен на Меган, който включва два камъка, е направен от бижутера Стивън Уебстър по специална поръчка. Machine Gun Kelly предложи брак на любимата си по време на почивка в Пуерто Рико, като видеото и снимките от специалния момент събраха милиони харесвания и коментари от фенове и приятели в социалните мрежи.

Фокс се среща с Kelly през 2021 година, когато двамата снимат филма Midnight in the Swichgrass. Двамата потвърждават връзката си миналото лято, когато публикуват част от видеото към песента Bloody Valentine, в което Меган играе главна роля.

„Тя искаше да се сгоди за него. Предложението обаче беше изненада. И преди са ходили в Пуерто Рико, така че Меган просто си мислеше, че е поредната ваканция“, казва източник пред списание People. Според него, актрисата много е харесала предложението и го е сметнала за красиво и перфектно.

През 2019 година Фокс се раздели със съпруга си Брайън Остин Грийн, от когото има и трима синове – Джърни (5), Бодхи (7) и Ноа (9). Грийн, който е баща и на 19-годишния Касиус, потвърди раздялата през май 2020 година. Той и Меган бяха заедно в продължение на 10 години.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари