IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пролетен грим – кой цвят сенки ще е най-търсен?

20 февруари 2022 15 00

Време е за нещо свежо за новия сезон

IStockphoto

Зимата най-сетне си отива – за радост на много от нас, които нямат търпение да дойде пролетта. Освен че ще си закичат мартеници, някои с удоволствие ще захвърлят по-дебелите връхни дрехи. И след това идва време на по-стилни и пъстри визии и надяваме се, безброй поводи за показването им.

Ако гримът ви през студените дни е бил по-изчистен или пък се е състоял само от малко спирала или молив за очи, то вече идва време да се развихрите, добавяйки сенки и още куп неща, с които ще изглеждате съвсем различно. Каквото и да си говорим, хиляди жени имат нужда точно от това, след като месеци наред са стояли вкъщи с анцузи и пижами, без дори да си слагат червило на устните.

Със стартирането на Седмицата на модата в Ню Йорк, много от нас могат да се запознаят с актуалните тенденции за пролет/лято 2022 и почерпят вдъхновение от много дизайнери, фризьори и гримьори. Именно на подиумите там видяхме светлосините сенки.

Светлите сини тонове носеха модели на Кристиан Сириано, Ким Шуй и Bronx And Banco. Освен съвсем лек брокат по клепачите, се забелязва и ефектът на котешкото око (понякога с двойна очна линия) в същия нюанс.

Може да се каже, че въпросният грим, вдъхновен от сериала Euphora, ще е хит тази пролет, съобщава TZR. Той върви с блестящи залепващи се камъчета.

Макар синьото да не допада на всеки вкус, то може лесно да се комбинира с други цветове за перфектния пролетен аутфит. От нежни сенки, то преминава към по-наситена очна линия и опушен грим. Има и варианти с плаваща очна линия – за по-смелите от вас.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари