IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„Все едно беше вчера“: Никол Кидман и Кийт Ърбан празнуват 16 години брак

27 юни 2022 17 40

Актрисата сподели снимка от сватбата си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Никол Кидман и Кийт Ърбан продължават да доказват, че любовта под светлината на прожекторите е възможна, стига тя да е достатъчно силна, за да устои на предизвикателствата на светския живот.

През изминалия уикенд двойката отпразнува 16 години от сключването на брак, публикувайки трогателни снимки в социалните мрежи. 55-годишната актриса сподели кадър от сватбения ден през 2006 година, на който се вижда как младоженците палят заедно свещ. „Сладките 16. Помня това, сякаш беше вчера. Завинаги“, написа Кидман. Кийт Ърбан сподели малко по-съвременна снимка, на която с любимата си обядват заедно. „Честити сладки 16, скъпа“, написа той.

Терминът „Sweet sixteen“ или „сладки 16“ се използва за празнуването на 16-ия рожден ден в голяма част от САЩ и Канада. Някои от семействата отбелязват повода с големи партита, в които са вплетени различни традиции в зависимост от религията и обичаите на фамилията.

Никол Кидман и Кийт Ърбан започват връзката си през 2005 година, женейки се година по-късно в Сидни. Двамата имат две дъщери – 13-годишната Сънди Роуз и 11-годината Фейт Маргарет. Актрисата също така е майка на 29-годишната Изабела и 27-годишния Конър, които споделя с бившия си съпруг Том Круз.

Кидман никога не е криела любовта си към Ърбан, обсипвайки го със суперлативи в социалните мрежи и в интервюта. „Срещнах го в по-късен етап от живота си и това е най-хубавото нещо, което някога ми се е случвало“, казва тя пред CBS Mornings.

Ърбан също не остана по-назад, казвайки че животът му драстично се е променил след срещата с Кидман. Той призна, че е спрял с партитата и по-свободния начин на живот, след като се жени за актрисата и става баща на две дъщери.

„Животът ми е доста по-различен сега. Опитвам се да дам добър пример на децата си, но все още не знам дали се справям. Правил съм много грешки, но трябва да разбереш кое е правилното за теб. Моето послание към тях е да правят това, което ги влече, не ме интересува, само да работят здраво, за да постигнат мечтите си“, казва изпълнителят пред The Sun миналия месец.

Допълва, че заедно със съпругата му работят здраво в своите респективни кариери. „Аз се скъсах от работа по клубовете в Австралия, за да се издигна до върха и да получа рекордна сделка за албум, но след това трябваше да се преместя в САЩ и да започна всичко отначало. За щастие, нещата се получиха и втория път“, казва Ърбан.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари