IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Никол Кидман разкри, че тя и мъжът ѝ Кийт не са завършили гимназия

22 януари 2022 21 00

И двамата са напуснали училище в 11 клас

БГНЕС

БГНЕС

Никол Кидман разказа, че тя и съпругът ѝ Кийт Ърбан така и не са успели да завършат гимназия. Холивудската звезда е една от най-уважаваните и талантливи актриси в света, но очевидно е успяла да постигне огромния си успех и без да завърши средното си образование.

По време на появата си в шоуто KIIS FM, 54-годишната австралийка разговаря с водещия Кайл Сандиландс и разсъждава върху забележителната си кариера.

Докато говори за ранните си години, тя сподели че така и не е продължила обучението си след 10 клас. Никол каза: „Нямам всичко необходимо, за да бъда актриса. Нямам достатъчно познания, дори не завърших 11-ти клас“, каза тя в интервюто.

„Не завърших 11-ти клас, но по някакъв начин стигнах до славата, позволено ли ми е да кажа подобно нещо?“ добави тя.

Кидман също така изненада феновете си, като разкри, че и мъжът ѝ – кънтри певецът Кийт Ърбан също не е продължил да учи в гимназия след 10-ти клас.

„Не мисля, че Кийт също е завършил 10-ти клас, но може би не трябва да казваме това. Не е добра реклама“, добави тя.

Звездата също така сподели, че първата ѝ работа, след като е напуснала училище е била като главен изпълнител в театър Capitol в Сидни, където е припечелила „малко пари“ и се е докоснала за първи път до театъра като изкуство.

В интервюто Никол разкрива още, че познава 53-годишната актриса Наоми Уотс именно от гимназията и до ден днешен двете са си много близки.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари