IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Том Круз пропуснал Оскарите заради Никол Кидман

16 март 2023 08 40

Актьорът не искал „неловка среща“

Снимка: БГНЕС

В навечерието на юбилейната церемония по връчването на наградите „Оскар“ присъстваха холивудски звезди като Ашли Греъм, Хю Грант, Риана, Лейди Гага, Кейт Бланшет, Хали Бери и много други. Том Круз обаче не беше сред знаменитостите. Оказа се, че актьорът умишлено е пропуснал церемонията заради... Никол Кидман.

Според вътрешен човек Том не е искал да се изправи срещу бившата си съпруга. В същото време филмът Top Gun: Maverick, в който той участва, беше номиниран за награда в шест категории и спечели златната статуетка за най-добър адаптиран сценарий, най-добър филмов монтаж, най-добра оригинална песен, най-добри визуални ефекти и най-добър звук.

„Том не беше там, защото тя беше там, а той искаше да избегне неловка среща“, коментира източник ситуацията.

Други близки до звездата твърдят, че актьорът е отсъствал от 95-ата церемония на Оскарите 2023 поради натоварен график, а съвсем не по лични причини. Представител на 60-годишния Круз коментира пред People, че актьорът всъщност снима в момента „Мисията Невъзможна 8“.

Том Круз и Никол Кидман бяха съпрузи от 1990 до 2001 г. Имат две осиновени деца – Изабела и Конър. Разделени са от повече от 20 години, но явно все още срещата между тях може да породи напрежение.

След като се разведоха, Том Круз сключи брак с Кейти Холмс. Двамата бяха семейство от 2006 до 2012 г. и имат дъщеря – Сури.

Между другото, Никол Кидман се появи на тържествената церемония в компанията на настоящия си съпруг Кийт Ърбан и двамата бяха една от най-горещите двойки на събитието. Двамата не спираха да показват колко силно са свързани и колко много значат един за друг.

Кидман се появи в тоалет на Armani Prive с флорални мотиви и с дълбока цепка, разкриваща красивите ѝ крака. Роклята бе завършена с черни сандали.

За още новини последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари