IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Костюмът е за двама – Никол Кидман и съпругът ѝ в еднакви тоалети

12 май 2023 12 30

Двамата се появиха на червения килим на наградите ACM

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Никол Кидман за пореден път доказа, че по нищо не отстъпва на мъжете в развлекателната индустрия, дори и в начина на обличане.

Актрисата се присъедини към съпруга си Кийт Ърбан по време на раздаването на наградите за кънтри музика, носейки подобен на неговия тоалет. Известната двойка реши да отиде при един и същи стилист, който им избра костюми за важната вечер, различаващи се единствено по цвят.

55-годишната носителка на „Оскар“ избра костюм от червен туид с блестящи акценти. Блейзърът, направен с бродирана подплата с шарки на шеврон, беше закрепен само с едно копче, създавайки дълбоко деколте, показващо многопластовите златни огърлици. Келси Дийхан, която отговаряше за грима на Кидман, подготви кожата ѝ с продукти на растителна основа, след което създаде прасковения блясък на лицето.

Никол Кидман,

Снимка: Getty Images

Координирайки се със съпругата си, 55-годишният Кийт Ърбан избра изцяло черен костюм, комбиниран с ботуши. Сакото му също бе оставено разкопчано, за да разкрие оголваща гърдите сатенена жилетка. Изпълнителят, който е 12-кратен носител на награди от Академията по кънтри музика, беше ководещ и имаше участие на сцената, на която излязоха още Блейк Шелтън, Карли Пиърс, Коди Джонсън и Лейни Уилсън.

Докато говореше със своя колега Breland на червения килим, Ърбан сподели мнението си за вдъхновяващите нови артисти. „Те просто искат някой да повярва в тях. Това прави огромна разлика“, каза той.

Кийт и Никол са чести посетители на кънтри наградите, но последната им поява беше през вече далечната 2019 година. Тогава и двамата избраха изцяло черни тоалети, като актрисата носеше дантелена рокля с дълбоко деколте и блестящи сребърни панели отпред и отзад, а Ърбан бе в семпъл едноцветен костюм със свободна кройка.

Никол Кидман,

Снимка: Getty Images

По-късно същата вечер изпълнителят взе наградата за изпълнител на годината, побеждавайки другите номинирани – Люк Брайън, Кени Чесни, Кис Стейпълтън и Джейсън Алдийн. Той взе същата награда на миналогодишните награди на CMA.

Излизайки на сцената, за да приеме статуетката, Ърбан благодари на съпругата си и дъщерите им Съндей Роуз и Фейт Маргарет, както и на своя екип и на феновете. Съпрузите споделиха и няколко целувки за пред камерата, след което Кидман пусна Кийт да отиде и да си вземе наградата. „Скъпа, обичам теб и нашите момичета, които са вкъщи и гледат в момента“, каза изпълнителят в речта си.

„Все едно беше вчера“: Никол Кидман и Кийт Ърбан празнуват 16 години брак

Никол Кидман изненада Кийт Ърбан на сцената

Любов на червения килим: Никол Кидман и Кийт Ърбан

В началото на месеца влюбените присъстваха и на ежегодната Met Gala в Ню Йорк. Почитайки темата „Карл Лагерфелд: Линия на красотата“, Кидман реши да се потопи в миналото и да извади същата розова рокля, която носи в рекламната кампания на Chanel No5 през 2004 година, режисирана от Баз Лурман.

Никол Кидман

Снимка: БГНЕС

„Предполагам, че издръжливостта на тези модни рокли се дължи на тяхната изящност“, каза актрисата пред Vogue за винтидж дизайна, който е направен от 250 розови пера, 3000 пайети и четириметров шлейф. От своя страна, Ърбан избра класически мъжки ансамбъл – черен костюм, подчертан с бутониера с бяло цвете.

За още новини от света на звездите, модата и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари