IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

На 86 години Джейн Фонда стана модел и подноси цветни суитшърти

16 май 2024 16 30

Актрисата обяви партньорството си с марката за дрехи Canada Goose

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Джейн Фонда обяви партньорство с марката за дрехи Canada Goose и нейния нов творчески директор Хайдер Акерман, за да помогне за опазването на планетата.

„Днес съм горда да обявя моето партньорство с Хайдер Акерман и Canada Goose“, започна 86-годишната Фонда в публикация в Instagram. „Докато Хайдер влиза в ролята на техния първи творчески директор, ние се впускаме в целенасочен проект, ориентиран към вдъхновяващи действия за защита на нашата планета в сътрудничество с Polar Bears International.“

Тя добави: „Вложих цялата си сила във вдъхновяване на щадящи планетата решения за справяне с климатичната криза. Това, което се случва в Арктика, е силно, важно и съществено.“

Акерман идва на борда на фона на скорошния ангажимент на компанията към устойчиви практики и използване на екологично чисти тъкани, според списание Elle.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jane Fonda (@janefonda)

Като част от честването на новите партньорства, 53-годишният дизайнер направи първия си дизайн за компанията: лимитирана серия PBI Hoodie, изработена от органичен памук в четири удивителни цвята, включващи бореално зелено, арктическо синьо, кристално бяло и ониксово черно.

86-годишната неостаряваща звезда изглежда ентусиазирана да рекламира новите цветни горнища с качулка на марката за връхни дрехи.

Фонда сподели поредица от снимки на страницата си в Instagram, показващи как тя и Акерман позират в различните цветове, включително снимката на корицата на екранната легенда с ръце, обвити около модния дизайнер, докато и двамата носят кристално бели суитшърти.

Звездата от „Барбарела“ също така позира за една снимка сама, но този път тя избра да носи блуза в яркозелен цвят и друга в бяло и черно.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HAIDER ACKERMANN (@h.a)

Среброкосата Джейн и френският дизайнер, роден в Колумбия, от години са активисти за опазването на околната среда, а в случая 100 процента от приходите от продажбата на суитшъртите ще бъдат в полза на организацията Polar Bear International, която е в челните редици на усилията за изучаване и защита на дивите полярни мечки и тяхното намаляващо местообитание.

PBI също е дългогодишен партньор на Canada Goose, която е основана през 1957 г. от Сам Тик, по време на нейния проект за вдъхновяване на действия за защита на планетата Земя.

Всъщност производителят на зимно облекло си е поставил една от по-големите си цели да достигне нулеви нетни въглеродни емисии до 2025 г.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари