IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

86-годишната Джейн Фонда с мастърклас по стил в Кан

15 май 2024 10 30

Актрисата прикова погледите към себе си

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Филмовият фестивал в Кан тъкмо започна, но червеният килим вече има с какво да се похвали. 

86-годишната Джейн Фонда стъпи пред фотографите на Лазурния бряг преди премиерата на филма Second Act и откриващата церемония на фестивала на 14 май, впечатлявайки всички със стила си. Тя носеше прекрасен черен гащеризон с V-образно деколте и флорална апликация и бродерия на кръста. Дизайнът от Elie Saab бе комбиниран с палто в леопардова щампа, което бе само наметнато върху раменете на Фонда. Дълбокото деколте позволяваше да се види и бляскавото сребърно колие на актрисата. Сивата й коса и сребърните токчета, комбинирани с тъмночервено червило, завършиха визията. 

Джейн Фонда,

Снимка: Getty Images

След като манията по сребристосивите коси се появи в Холивуд по време на пандемията, много известни дами на средна възраст започнаха да оставят настрана боядисването и да приемат с гордост промяната във визията си. Джейн Фонда е една от тях, насърчавайки всички свои колежки да не обръщат внимание на критиките и предразсъдъците, а да се харесват такива, каквито са, вместо да се съобразяват с нормите на обществото. 

Сребърната й коса беше и централна тема на първия ден в Кан. Фонда перфектно оформи прическата си, замятайки я на една страна. Един дебел кичур стратегически падаше върху окото й, добавяйки още повече драматизъм към визията. Целият стил, комбиниран с грима, направиха появата на актрисата още по-впечатляваща. 

Джейн Фонда,

Снимка: БГНЕС

В момента Кан е мястото, на което всеки киноман иска да бъде. Звездите се събират край Лазурния брях за 77-мото издание на филмовия фестивал, откъдето тръгва и надпреварата за следващите Оскари. Голяма част от важните за годината филми правят премиерата си именно тук, а най-бляскавите и успешни актьори, актриси, режисьори и продуценти са поканени. 

Тази година специален гост на откриващата церемония бе Мерил Стрийп, която получи почетна награда за цялостно творчество. Тя пристигна в два различни тоалета, еднакво впечалтяващи. 

Мерил Стрийп,

Снимка: БГНЕС

Първоначално актрисата се появи с бял костюм от Michael Kors, комбиниран с синьо-бяла раирана риза от LilySilk. Тя завърши визията със сребърни обувки от Jimmy Choo, слънчеви очила от Prada и шапка с широка периферия от Gigi Burris, която да я предпазва от слънцето във Франция. 

Малко по-късно през деня Стрийп се появи на същия червен килим, по който се разходи и Джейн Фонда, носейки още един бял тоалет. Този път емблематичната фигура от Холивуд избра дълга рокля от Dior от коприна и с дълги ръкави, която се събираше в кръста. Тя я комбинира с токчета на платформа и бижута от Fred Leighton

Мерил Стрийп,

Снимка: БГНЕС

Ето и кои други звезди впечатлиха в първия ден на филмовия фестивал в Кан

Хайди Клум

Хайди Клум,

Снимка: БГНЕС

Аня Тейлър-Джой

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Splash News (@splashnews)

Лили Гладстоун

Лили Гладстоун,

Снимка: Getty Images

Хелена Кристенсен

Хелена Кристенсен,

Снимка: Getty Images

Ева Грийн

Ева Грийн,

Снимка: БГНЕС

Шанина Шайк

Шанина Шейк,

Снимка: Getty Images

Роми Стъридж

Роми Стъридж,

Снимка: БГНЕС

Жулиет Бинош

Жулиет Бинош,

Снимка: БГНЕС

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари