IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джейн Фонда: Ако си хвана гадже, ще е 20-годишно

7 декември 2023 14 40

85-годишната актриса даде нетрадиционно интервю, разкриващо мнението ѝ за любовта

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Джейн Фонда сподели своя нетрадиционен поглед върху любовта и срещите по време на ново интервю за подкаста на комедиантката Хедър Макмехан – Absolutely Not. Когато беше разпитана за това дали излиза по срещи в 80-те си години, Фонда хвърли бомба, заявявайки: „Срамувам се да кажа това, но ако реша да си потърся любовник, той ще трябва да е на 20 години.“

След това, когато я попитаха защо точно 20 според нея е особено привлекателна възраст, Джейн отговори със съвсем сериозен тон: „Защото наистина не харесвам стара кожа“, неочаквано признание, на което Макмехан и продуцентите ѝ избухнаха в смях.

Интервюто, което оттогава стана доста популярно, предизвика вълна от реакции както от фенове на звездата, така и от критици.

Един човек коментира клип от подкаста, публикуван в TikTok, казвайки „Джейн Фонда може да каже това, хаха, тя е най-добрата“, докато други се съгласиха с мнението ѝ, като написаха „И аз, Джейн“.

Някои хора аплодираха Фонда за нейната нефилтрирана честност, докато други повдигнаха вежди от нетрадиционните ѝ предпочитания за срещи. Това не е първият път, когато Фонда говори открито за личния си живот.

През 2018 г. тя се зарече да не се връща на сцената за запознанства, а през 2021 г. изрази липса на желание за романтична връзка. Фонда е споделяла, че харесва живота си без романтични емоции и че оспорва обществените норми по отношение на стареенето и връзките.

Опитната актриса, известна със своята знаменита кариера, продължила десетилетия, също така сподели прозрения за уникалната си гледна точка за „стареенето“.

Фонда по-рано заяви, че се чувства по-млада сега, когато е на 84 години, отколкото когато е била на 20 години. Според нея това подмладяване е резултат от 70-годишен стремеж „да остана млада“.

Джейн разкри, че е приключила с любовта, след като се е разделила с последния си приятел Ричард Пери миналия януари след три неуспешни брака. В интервю за списание Stellar миналата година Фонда разработи своята философия, описвайки младостта като „леко и необременено състояние на духа“.

„Да си млад е като да си лек, да не чувстваш голям товар на раменете си. Да се научиш как да присъстваш, да се научиш как да приемаш това, което идва, да се научиш, че нямаш контрол…да знаеш, че може да ти се случи нещо лошо, но ще оцелееш...“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cecilia (@jane.and.fonda)

Още през 2020 г. Фонда разкри, че е „затворила магазина“ и е приключила да излиза по срещи след трите си неуспешни брака. Джейн и третият ѝ съпруг Тед Търнър (медиен магнат и създател на телевизия CNN) се разделиха през 2001 г. след десет години брак, след като се ожениха през 1991 г.

Последната връзка на Джейн продължи осем години и беше с музикалния продуцент Пери, с когото скъсаха през януари 2017 г., но Фонда обяви, че двамата си остават „много добри приятели“. 

Звездата също така е била жена на политика Том Хейдън, като се омъжва за него през 1973 г. – една година след развода си с френския филмов режисьор Роже Вадим (първият ѝ съпруг), който пък я избра за главна роля в своя научнофантастичен филм „Барбарела“, който я изстрелва към славата.

От първия си мъж Джейн има две дъщери Ванеса и Мери Луана, а от втория си – един син, който се казва Трой.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари