IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чанинг Тейтъм написа трогателно посвещение на дъщеря си

11 май 2017 08 40

Актьорът дава за пример съпругата си Джена, чиято искреност го трогнала

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Чанинг Тейтъм написа на 3-годишната си дъщеря Евърли открито писмо, което публикува Cosmopolitan. От есето се вижда, че актьорът вече мисли за това каква жена ще израсне детето му и как ще се справя с неизбежните проблеми, които живота предоставя, включително въпросите, свързани с любовта и взаимоотношенията между хората.

Сред един от съветите на звездата е дъщеря му винаги да остане вярна на себе си. „Надявам се тя да бъде достатъчно безстрашна, за да бъде себе си, да не зависи от това каква искат да я видят мъжете.

В писмото си Тейтъм се обръща мислено и към брака си с Джена Дюан, с която се среща на снимачната площадка през 2006 г. Той пише, че двамата винаги са били силно свързани, но той не знаел дали отношенията между тях ще се получат.

„Веднъж Джена ме изненада като каза, че отлично знае, че нужното в живота ѝ съм аз. Тя нямаше понятие как ще реагирам и какво ще кажа, но това бе нейната истина.

Актьорът оценил това качество на съпругата си с неговите достойнства и недостатъци. Той знаел, че тя не очаква нищо от него в отговор и именно това го впечатлило.

„Влюбих се в тази искреност и сега искам и моята дъщеря да я притежава. Без да има илюзии и да не позволява на стереотипите да ѝ повлияят. Питам се какво ще й е нужно за да е достатъчно силна и да следва желанията си.

Чанинг завършил своето есе с темата за половите стереотипи. „Живеем в общество, в което мъжете и жените са научени да отговарят на определени роли, но сега настъпи идеалният момент на освобождаване. Жените започват да разбират, че не трябва да следват стандартите на социално и сексуално поведение.

В края на април Тейтъм отбеляза своя 37-и рожден ден. На снимката, която публикува в социалната мрежа си личи, че между него и жена му царят прекрасни романтични отношения.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари