IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Разводът може да коства мястото на Мел Би в риалити

15 май 2017 13 10

Луис Томлинсън ще я замести в „Америка търси талант“

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Луис Томлинсън е готов да замени Мел Би като съдия в журито на телевизионния конкурс „Америка търси талант“, тъй като продуцентите на шоуто са обезпокоени, че тя е твърде стресирана заради развода си със Стивън Белафонте, съобщи Контактмюзик.

Бившата певица от Spice Girls в момента е ангажирана с развода си с Белафонте и организаторите на конкурса обмислят възможността 25-годишният бивш изпълнител от One Direction да я замени, защото тя е подложена на прекалено голямо напрежение и едва ли ще може да продължи работата си в журито.

„Надигат се все повече гласове в полза на незабавното ѝ заменяне с Луис“, заяви близък до шоуто източник. „Някои продуценти са на мнение, че тя ще бъде отстранена, докато не уреди личните си проблеми.“

Създателят на шоуто Саймън Кауъл обаче е убеден, че изпълнителката на хита „Wannabe“ трябва да остане в журито.

„Саймън е много лоялен към Мел Би, независимо че тя е стресирана“, отбеляза анонимен източник, цитиран от в. „Дейли стар“.

Разводът на певицата стана главна тема в светските издания, още повече, че певицата се оплака от физически тормоз. 41-годишната спайска направи списък на страховитите злоупотреби над личността ѝ, сред които има обвинение в душене и влачене по килима. Тя заяви, че малтретирането е започнало още от първата година на брака им, който бе през 2007 г.

Според Мел Би съпругът ѝ очаква дете от бавачката.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари