IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кийт Харингтън проговори за връзката си с Роуз Лесли

28 май 2017 06 00

Актьорът се снима за модно списание

Снимка: Esquire

Снимка: Esquire

Звездата от „Игра на тронове“ Кийт Харингтън за първи път разказва за отношенията си с Роуз Лесли от сериала.

Британският кино и театрален актьор се снима за мъжкото модно списание Esquire и за първи път повдигна завесата за своя личен живот. И мака

Феновете на сериала едва ли ще забравят фразата: „Не знаеш нищо, Джон Сноу“, която неведнъж бе произнесена в хода на действието. В супер продукцията героят имаше интимни отношения с Игрит – героинята на актрисата на Роуз Лесли.

Историята между тях на екрана отдавна приключи, след като Игрит бе убита в трети сезон, но любовта между Кийт Харингтън и Роуз Лесли продължи и извън екрана. 

До този момент не се знаеше много за техните отношения, тъй като и двамата обичат показността, но все пак актьорът коментира връзката им пред изданието.

„Тази връзка е колкото моя, толкова и нейна, затова не мога да говоря от нейно име. Но да, много сме щастливи. Това е всичко, което мога да кажа по тази тема.

Двамата се оказват толкова щастливи, че вече решиха да заживеят заедно и се оглеждат за дом между Манхатън и английската провинция.

Кийт продължава да работи над проекта „Игра на тронове“, а новият седми сезон се очаква да излезе през юли. Знае се още, че осмият сезон ще е последен.

Вижте Ханигтън в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари