IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мария – между Гущеров и Свинаря

29 май 2017 06 10

Фолкпевицата се молела на бившия си мъж да я прибере

Снимка: Костадин Кръстев - Коко/Facebook

Снимка: Костадин Кръстев - Коко/Facebook

След развода с Християн Гущеров фолкпевицата Мария иска да се събере отново с бившия си мъж Християн Гущеров. Тя звъняла на младия бизнесмен и му предлагала различни варианти да си спасят отношенията.

Гущеров бил непреклонен - той тактично й отказвал по телефона каквито и да било предложения и нееднократно й обяснил, че всичко между тях е приключило, пише "България Днес", цитирани от Dnes.bg.

Той вече обмислял бъдещето си с някое сериозно момиче, което поставя семейството на първо място. На него му писнало от фолкпевици, които гледали единствено парите и нощем да обикалят по заведенията. През годините Християн имаше любовни връзки с Алисия, Теодора и Малина, но нито една от тях не се задържа за постоянно при него.

Междувременно, клюките пратиха Мария при поредния богат спонсор. Чалга звездата била успяла да прикотка бизнесменът Ангел Тенев, който натрупа милиони от производство на месо. Във фолк средите баровецът е известен с нелицеприятния прякор Свинаря.

Тенев, който е сред най-богатите българи, от години е познат като ценител на изявени фолк певици. Говори се, че в дома му в Стара Загора често са гостували най-големите звезди на лекия жанр, а понякога е канел и популярни плеймейтки.

Във фолк средите се говори, че той й давал твърдо 50 бона на месец, допълнително й бил предоставил за ползване мерцедес S класа и се съгласил да финансира най-новия й клип. Говори се, че той струвал 40 бона в евро.

Тенев не жали пари, когато става въпрос за балканска музика. Той успя да събере на една сецна сръбските легенди Лепа Брена и Цеца Величкович, които даже в негова чест направиха и дует.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари