IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Силиконки се хванаха за гушите: За и против гърдите втора употреба

14 юни 2017 12 10

На ринга са Джулиана Гани vs. Ася Капчикова

Ася Капчикова. Снимка: Facebook

Ася Капчикова. Снимка: Facebook

Каузата на титулуващата се като модел Джулиана Гани, която реши да подари на абитуриентка използваните си „предни гърди“, продължава да е актуална в изкуствения свят на жените с добавена силиконова стойност и противопостави две от представителките на този свят.

Ася Капчикова скочи срещу намерението на Гани, а последната се закани, че ще предстои голям скандал. Много безсмислен за публиката, но явно важен за силиконките.

„Няма гърди втора употреба, това е абсурдно“, заяви Ася пред „Папараци“.

„Като я видях тази жена, цялата изпръхнах – 1,53 м, с брекети. Тази жена, ако може да се нарече красива, тръгнала да оплюва моите каузи“, възмути се Гани.

Не закъсня и отговорът на Капчикова.

„Разбирам, че някои хора тръгват от моята идея за благотворителност, но не им се получава. Тя е коренно различна. Не може да се прави съпоставка“.

„Тя хейти всеки мой пост, мен като личност. Заяде се с човек, с когото не трябва. Имам приятелки, които са си слагали така гърди. Не знам доколко е здравословно и колко не. Аз не принуждавам никого да си слага този силикон, направих го като кауза и всеки може сам да избере. Ще разпитам още няколко доктори и ако е наистина вредно, няма да ги подаря тези импланти. За момента спирам тази кауза“, заяви Джулиана Гани.

Как ще завърши този високоинтелектуален спор, който е способен да набразди дори силиконов мозък, тепърва ще разберем. Иначе вече няколко лекари се изказаха, че гърдите втора употреба са опасни за здравето, но все пак да изчакаме Гани да попита още няколко...

Джулиана Гани

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари

rita ( преди 6 години )
Ох, и двете са големи хубавици! Пък и умни ! Само за цици говорят. За това се иска доста акъл.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар