IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Галена и Philipp Plein извадиха нов летен хит

12 юли 2017 10 20

Изпълнителката с дрехи и аксесоари за над 200 000 евро

Галена и Philipp Plein извадиха нов летен хит

Галена за пореден път изненада почитателите си с летен клип от екзотична дестинация и определено се завръща с гръм и трясък на родната сцена, след раждането на втория си син Александър.

Проектът този път надминава всички очаквания, а колаборацията е лично с Philipp Plein и неговия световноизвестен моден бранд!

Песента, озаглавена #TheBo$$, по музика и аранжимент на Даниел Ганев, текст на Анастасия Мавродиева и Росен Димитров, впечатлява с модерното си звучене и умелото преплитане на музикални стилове и ритми.

Снимките на клипа, с режисьори Павлин Иванов и Добромир Киряков, който се грижи и за стайлинга на Галена, са направени по време на грандиозното модно шоу по представяне на колекцията Philipp Plein Resort 2018, в имението на дизайнера в Кан.

Присъстващи на ревюто бяха 250 лично отбрани гости, сред които Парис Хилтън, Ева Лонгория, София Ричи, Джереми Мийкс, Флойд Мейуедъри и много други представители на световния елит!

Сюжетът се доразвива по време на афтърпартито, в което главни действащи лица са Галена, самият Philipp Plein, известният графити художник Alec Monopoly, Akon и много други известни гости на култовия клуб Jimmy’z, намиращ се в „рая на богатите“, а именно Монако.

Княжеството е приемано за най-богатата точка в Европа и лайфстайлът на милионерите в града е основният фон, заради който мястото е толкова желана дестинация.

В клипа Галена е облечена изцяло от екстравагантния дизайнер Philipp Plein. Сред аутфитите се открояват ценни палта от редки и изключително скъпи кожи, като цената на някои от тях достига до 45 000 евро, а общата стойност на всички дрехи и аксесоарите над 200 000 евро.

Дрехите са подбрани специално да пасват на имиджа на ексцентричната певица, известна с перфектния си стил.

Клипът преплита различни сюжети, но всички показват увереността, професионализма и световната класа, с които работи родната звезда. Тя не се притеснява от нищо и доказва, че с много труд мечтите стават реалност.

Кадри на Галена и новата колекция на световния дизайнер можете да разгледате в нашата галерия, а видеото към песента вижте тук:

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари