IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джъстин Бийбър с инцидент – блъсна човек с колата си

28 юли 2017 11 00

Удареният фотограф не го вини за инцидента

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Джъстин Бийбър стана участник в пътен инцидент, излизайки от църква в Бевърли Хилс.

Видеа и снимки показват певецът на мястото, където мъж лежи на земята след като е ударен от джипа на звездата.

Веднага след удара, Джъстин Бийбър слиза от колата, за да помогне на фотографа. Според очевидци, изпълнителят се е грижил за папарака около 10 минути, докато дойдат полицейски коли и Бърза помощ.

Очевидец публикува видео малко след инцидента, на което се вижда джипът на Бийбър, който удря снимащия го през това време папарак.

Инцидентът е само няколко дни, след като канадската звезда обяви, че прекратява световното си турне заради „неочаквани обстоятелства“.

Фотографът, който Джъстин Бийбър блъсна с колата си, каза, че не обвинява певеца за инцидента, защото той е "добро хлапе".

Папаракът обаче не го вини, защото "се случват злополуки". Въпреки това фотографът намекна канадската звезда да помисли за по-малко превозно средство.

Морис публикува видео как лежи в болничното легло в Инстаграм.

"Час преди моя рожден ден бях прегазен от Джъстин Бийбър. Не е ли това нещо голямо? И все пак той е добро хлапе. Мисля, че джипът е твърде голям за него, защото няма начин да вижда по-далеч от предницата му", каза той.

Видео от инцидента можете да видите тук.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари