Подробности около пътешествието на принц Хари и Меган Маркъл в Африка разказва източник на E! News.Поводът за пътешествието им станал рождения ден на актрисата.

Двамата отишли при близки приятели на принца, който решил да ги запознае с избраницата си.

„Беше рождения ден на Меган и те заедно отбелязаха това събитие“, разказва източникът пред изданието.

След като останали няколко дни при приятелите си, влюбените се отправили на екскурзия в делтата на Огаванго. Това е едно от последните места в Африка, където все още са останали много обитатели на дивата природа.

В тази област можете да видите странни птици, лъвове, слонове и други животни.„На сафари ви е гарантирана срещата с представители на лъвовете, африканските слонове, биволите, африканските леопарди и носорозите“, обяснява още източникът.

Според него принц Хари и Меган Маркъл няколко седмици ще пътешестват по реката и ще остават в лагери за пътешественици.

Планират и романтична вечер в частна резиденция.„Хари много точно знае къде да отсяда по време на пътуванията си и той си прави маршрут с надеждни гидове. В плановете на Хари и Меган е и разкошна почивка и смели екстремни активности.

Те искат максимално да се доближат до местната природа и жителите й“, добавил техния близък.

Принцът не случайно избира Африка, тъй като това може да се каже, че е негов втори дом. След смъртта на принцеса Даяна неговият баща води него и брат му там, за да се абстрахират от случилото се.

„Тук се чувствам най-вече себе си, откъдето и да било. Тук наистина мога да си почина и да съм във форма“, разказвал принцът.

Източникът уверява изданието, че именно тук Хари ще предложи женитба на Меган Маркъл.

Принц Хари е водил там и предишната си приятелка Челси Дейви.