14-годишната дъщеря на Орхан Мурад - Сузанита, няма да влиза във VIP Brother. През последните седмици се завъртя слуха, че тя ще прекрачи прага на къщата с под ръка с мама, но те бяха категорично опровергани от продуцент на шоуто Нико Тупарев.

"Хората може да си предполагат, че в Къщата ще влезе дете и заради престоя си вътре няма да ходи на училище, но няма как да стане. Нека първо завърши образованието си”, отсече Тупарев в интервю за "Уикенд". 

Все пак той намекна, че изпълнителката на "Луцифер и Буда" много е искала да стане част от кастинга тази година. Нейна снимка дори се завъртя от Facebook с името на шоуто, която обаче е фалшива.

"Желанието не е единственото условие за участие. Въпросната група в трупа последователи, след това ще сменят името й и ще я продадат на някого. От една страна ни правят PR, но от друга ние трябва да се оправдаваме, че нещо, което са написали, не се е случило във формата. Нищо чудно да се окажем виновни, че някой на наш гръб си е направил бизнес", допълва Тупарев.