IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Във VIP Brother съвсем изтрещяха, шеф Петров ще пори и корми

5 октомври 2017 06 10

Джулиана Гани избухна, след като я обявиха за глупава

Кадър: Нова тв

Кадър: Нова тв

VIP Brother се превърна в арена на мутренски нападки, а излагацията бе записана на името на шеф Петров и Дани Златков. Напрежението между готвача и футболиста достигна връхна точка, а след едно ритнато кошче от футболиста Петров видя заплаха за живота си. Това отприщи цветистия му език, последваха и люти закани.

„Ще те вкарам в затвора и там ще те направят жена. Ще влезеш с чорапогащник. Ще ти намерят уж случайно нещо в колата, нещо беличко. Ти си срам, на 28 години, а се правиш на Роналдо. Мен ме наричаш клоун, ти си палячо! Ако излезеш преди мене, наистина ще имаш проблем. Много селски си ти. Ти си срам за македонците. С обичките, с гела, ти си палячо“, крещя шефът.

Последва нова тирада как щял да „го отвори като агне“ и „да го разпори“.

Футболистът се оказа по-благоразумен и първи даде отбой, а Петров беше привикан в изповедалнята да бъде усмирен. Той пък поиска да се изкара жертва, въпреки крайните заплахи, които отправи.

Може би на полицията ще бъдат любопитни заплахите му как може да изфабрикува навън появата на „нещо беличко“ в колата на когото и да е – в случая на Златков.

Иначе седмичната мисия създаде нов конфликт. Участниците играят на телевизионери, а Мегз трябваше да подреди кой е най-умен, най-богат, най-успял. Тя посочи за най-глупава себе си и Джулиана Гани, а Ваня Щерева се съгласи на глас, че силиконката с право е в дъното на тази класация.

Гани подпали, започна да ръси закани, а в един момент разряза и една рокля, която ѝ бе подарена от писателката.

Тя се засегна, че попадна и в категория „бедна“. Всъщност тази класация жегна най-много егото на участниците, поставената на второ място след Тото – Марги Хранова, и тя се нацупи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари

. ( преди 6 години )
Бавноразвиващи се комплексари.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар