IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бедствие на седмицата: Катрин Вачева като певица

15 октомври 2017 08 00

Хубаво е човек да има и самокритичност

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Катрин Вачева гради кариера на модел, макар без да ни се сърди – не си спомняме да е участвала в някое голямо ревю или да е участвала в някаква значима рекламна кампания.

В България свикнахме, че всяка плеймейтка е модел. Отделните вопли на хора, които наистина се занимават с мода, срещу момичета без понятия за подиум – са приглушени от воя в социалните мрежи и медиите.

И ако трудно преглъщаме „модната кариера“ на Вачева, какво да кажем за музикалните ѝ напъни?
Всеки има право да си мисли, че има талант. По стечение на обстоятелствата Катрин бе част от шоуто VIP Brother, където се запозна с Кристина Димитрова. От тяхната дружба се роди песента „Изолатор“, която всички меломани се надяваха да остане изолиран случай на този странен дует. Уви!

Катрин се взе за музикална звезда и преди месец, по време на участие в готварско шоу, натърти няколко пъти, че освен всичко – в богатата ѝ визитка пише и певица. И разказа надълго и нашироко за новата си песен, която вече е факт. Именно заради този напън обаче Катрин е новият ни гост в рубриката „Бедствие на седмицата“.

Ако тя се беше явила пред жури в музикално риалити дори нямаше да я допуснат да си доизпее песента. Но в България ти обръщат внимание, когато си известен с известността си. Независимо дали имаш талант.

Ако се зачетете в PR на песента „12/11-Тази“, в която се включва рапърът Бикс – ще си помислите, че Бионсе е записала ново парче. То не са уникални бийтове, то адреналин, то нежно-романтичен припев. Във видеото пък Вачева сменя няколко роли, но основната е тази на прелъстителка, с перфектни форми. Още малко и ще я пратим на ревю на Victoria's Secret.

Всъщност – вижте и вие музикалните напъни на плеймейтката-модел. Ние прогнозираме, че песента ще има същия успех като първата ѝ – „Изолатор“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари