IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездите, които си казаха „Да“ през годината

31 декември 2017 14 15

Ето кои се врекоха във вечна вярност

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

За мнозина 2017 се оказа съществено значима и предопредели бъдещето им в личен план. Ето кои звезди решиха да сключат брак през годината. Сред една от най-чаканите сватби бе тази на сестрата на Кейт Мидълтън – Пипа.

Пипа Мидълтън и Джеймс Матюс

Пипа Мидълтън и Джеймс Матюс бе една от най-пипкавите сватби. Младоженката много държеше да е център на внимание и изпипваше всеки детайл на предстоящото тържество. Тя сключи брак през май. Говореше се, че Пипа не иска на сватбата годеницата на брата на Матюс – Вог, тъй като телевизионната водеща и модел можела да я засенчи. Същото се чу и за евентуалната поява на Меган Маркъл. Все пак сватбата мина прекрасно, а Пипа сияеше в прелестната си рокля.

Серина Уилямс и Алексис Оханян

На дискретна церемония пред 250 гости 36-годишната звезда на тениса Серина Уилямс сключи брак с 34-годишния Алексис Оханян, съосновател на социалната платформа Редит. Двойката си каза „Да“ в Музея за съвременни изкуства в Ню Орлиънс. Тържеството бе през ноември и премина под съпровода на джаз музика, с пищна декорация и под надслов „Красавицата и Звяра“. Цената на сватбата е точно 1 милион долара. Серина и Алексис имат дъщеричка – Алексис Олимпия, която се роди на 1 септември. Двойката се сгоди миналия декември, след като се запозна през 2015 г. в Рим.

Снимка: Instagram

Лиза Бонел и Джейсън Момоа

Изненадваща бе сватбата на Джейсън Момоа и Лиза Бонел, тъй като двамата са заедно от дълго време. Звездата от сериала „Игра на тронове“ бе смятан дори че е женен за Лиза, тъй като той неведнъж я е наричал „жена ми“. Двамата са заедно още от 2005 г., като първото им дете – Лола Йолани Момоа се роди през 2007 г. Те имат още едно дете Накоа Уолф Манакауапо Намакаеха Момоа – на 8 години. А 49-годишната Лиза е майка и на Зоуи Кравиц от брака й с рок музиканта Лени Кравиц. Брачен съюз все пак е имало в началото на октомври тази година, а тайната церемония се е състояла в гр. Топанга, Калифорния като на нея са били поканени Зоуи, Алисия Викандер, Майкъл Фасбендър. 38-годишният Джейсън Момоа съвсем скоро ще може да гледаме и в „Лигата на справедливостта“.

Снимка: Reuters

Алисия Викандер и Майкъл Фасбендър

Звездите Алисия Викандер и Майкъл Фасбендър се ожениха на скромна церемония в Ибиса. Тайното тържество се проведе в частно пространство в центъра на острова. По време на церемонията присъствали само близки приятели и роднини на актьорите. Алисия и Майкъл се влюбиха по време на снимките на филма „The Light Between Oceans“ през 2014 г. 28-годишната Викандер и 40-годишният Фасбендър не крият отношенията си, но и не разказват за тях.

Снимка: Instagram

Джулия Стайлс и Престън Кук

Джулия Стайлс се омъжи за годеника си Престън Кук на морския бряг в Сиатъл. Актрисата обяви новината като сподели снимка в Instagram, на която ръката на съпруга ѝ е поставена върху порасналия ѝ корем. Бременността на Джулия Стайлс стана известна през юни. Тя потвърди слуховете през август, отново със снимка в социалната мрежа. Престън Кук е оператор. Двамата с Джулия Стайлс се запознаха на снимачната площадка на филма „Блекуей“ през 2015 г. Те се сгодиха през януари 2016 г.

Снимка: Reuters

Ръсел Бранд и Лора Галахър

Британският комик и радио и телевизионен водещ Ръсел Бранд се ожени за Лора Галахър на церемония в тесен кръг близо до дома им в графство Оксфордшир. Двамата имат дъщери„ка Мейбъл, а самият Бранд е споделял, че бащинството много му харесва. Той също така бе и бивш съпруг на Кейти Пери, за която каза наскоро, че изпитва към нея умиление.

Снимка: splashnews.com

Джесика Частейн и Джан Лука Паси

Холивудската звезда Джесика Частейн се омъжи за дългогодишния си приятел Джан Лука Паси де Препосуло. Сватбата се състоя в Тревизо, Италия. 40-годишната Частейн („Дървото на живота“, „Враг номер едно“) и 34-годишният Де Препосуло разменили брачните си обети в семейния параклис в луксозното имение на младоженеца. На тържеството присъствали много роднини на Препосуло, който принадлежи към аристократична италианска фамилия. Гостите от страна на булката били предимно нейни близки приятели, сред които Ан Хатауей, Едгар Рамирес, Емили Блънт. Двамата са заедно от 2012 г.

Снимка: Twitter

Миранда Кер и Евън Шпигел

Бившата съпруга на Орландо Блум – Миранда Кер, се омъжи за Евън Шпигел. Моделът и основателят на Snapchat успяха да скрият от обществеността датата на своя брак, но журналисти все пак успяха да разкрият, че тайната церемония вече се е състояла. Според няколко издания, звездите са се разписали в задния двор на своя дом. В списъка на поканените били не повече от 50 души, всичките пристигнали в автомобили с тъмни стъкла. Миранда Кер има син от звездата от „Властелинът на пръстените“ Блум.

Снимка: Reuters

Аманда Сейфрид и Томас Садоски

Холивудската звезда Аманда Сейфрид тайно се омъжи за партньора си на снимачната площадка и в живота Томас Садоски. Любовната им история започва по време на снимките на „Последната дума“, а миналия септември обявиха годежа си. Младото семейство има още един повод да почерпи – скоро се очаква на бял свят да се появи първото им дете.

Снимка: Reuters

Алисън Бри и Дейв Франко

Звездата от „Зрителна измама“ и „Нерви“ Дейв Франко се ожени тайно за своята годеница – актрисата Алисън Бри. 31-годишният Франко и 34-годишната Бри се запознават през 2011 г. Дейв е брат на актьора Джеймс Франко.

Снимка: Splash

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари