IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бедствие на седмицата: Гери-Никол

4 март 2018 11 45

Хубаво е младата певица да намали нахакаността

Кадър: Нова тв

Кадър: Нова тв

В България можеш да станеш сензация за дни. Такъв е случаят с Гери-Никол, която не блесна кой знае колко при участието си в X Factor, но след шоуто бързо превзе класациите и прикова вниманието към себе си. Няколко хита, чести провокации в социалните мрежи, няколко слуха за любовни връзки и няколко статуетки й гарантираха звезден статут сред тийнейджърите.

В началото на седмицата тя стана и част от шоуто „Като две капки вода“. 19-годишната певица влезе в образа на Лейди Гага, определено не ѝ се получи пеенето, което не ѝ е за първи път и не е изненада за тези, които са я гледали на живо.

Тя показа, че трудно приема критика и влезе в спор с Фънки.

„Факт е, че не ти стигаше дъхът и леко грубичко беше кантото. Но това е началото, ти си много развълнувана“, заяви той, след което последва нейният отговор.

„Грубичко е – да, аз смятам, че Гага трябва да е груба и да яде мръсни пържоли с кръв. Но няма проблем, заради вас следващия път няма да ям никакви протеини, а само въглехидрати“.

Хубаво е Гери-Никол малко да се запознае с големите звезди, защото шоубизнесът не свършва с табелата на Калотина или Дунав мост. А специално Лейди Гага на първо място е музикант, а не пържоли и кръв. Да, правила е провокации в кариерата си, много артисти са го правили. Но пък това не обезценява таланта ѝ и творчеството ѝ е на един клик разстояние. Стига да не се вглеждаш в пържолите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари