IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След VIP Brother – ВИП арест: Закопчаха Даниел Златков

6 март 2018 09 10

Футболистът набил мъж в дискотека в Благоевград

Снимка: Булфото

Снимка: Булфото

Бившият футболист Даниел Златков, известен като българския Роналдо, е задържан в ареста заради побой над 21-годишния Оливър Златков в Благоевград.

„Оливър помни много малко. Помни части от ударите, а от цялата случка – само секунди“, разказва братът на младия мъж пред Нова тв.

По думите му Оливър не консумира алкохол, защото тренира.

„10-15 минути той не беше в дискотеката. Излязох навън. Имаше следи от кръв. Питах случайно момче и той каза, че е имало побой и кръв. Разбрах, че е Оливър. Помолих шефа ми да ме пусне от работа, за да отида да го видя в болницата. Вътре в самия спешен център припадна няколко пъти.

Навсякъде по тениската му имаше следи от кръв и кал от обувки“, обяснява Кристиян, служител в заведението и приятел на Оливър, пише Dnes.bg.

„Не знаех за случая, докато моят служител Кристиян не каза. Помоли ме да го пусна. След 30 минути се върна при мен и каза, че неговият приятел е бил пребит. Видяхме записите на камерата и разбрахме, че това е бил Даниел Златков.

На записа те се здрависваха, усмихваха се и след това Даниел Златков нанесе първия удар. След това Оливър се опита да отвърне, но не се получи. Той нямаше помощници в боя. Беше с приятелката си Агнес и нейна приятелка“, обясни Денис, управителят на дискотеката.

Златков не е потърсил брата и семейството за извинения. Не е ясно каква била причината за боя.

Българският Роналдо бил редовен посетител на дискотеката, но преди инцидента не е показвал признаци на агресия или пък е прекалявал с алкохола.

Още новини от шоубизнеса четете в Свободно време.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари