IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Вижте разкошното имение на Мишел Пфайфър

1 май 2018 10 45

Звездата е обявила в продажба къщата за 29,5 милиона долара

Снимка: dailymail.co.uk

Снимка: dailymail.co.uk

Холивудската икона Мишел Пфайфър е решила да се раздели с удивителното си имение в Сан Франциско. Легендарната актриса иска сумата от 29,5 милиона долара за своя луксозен имот, в който живееше през последните 14 години заедно със съпруга си Дейвид Кели и двете им деца Клаудия и Джон.

Пфайфър купува къщата, решена в средиземноморски стил, през 2004 г. за 12 млн. долара, а през 2008 година купува и имота в съседство и го обединява към имението си, което сега разполага с общо пет къщи.

Основната къща е с площ от 640 квадратни метра, построена е през 1940 година и е закътана в края на малък, тих хълм. Имотът може да се похвали с три студия и апартаменти за гости, с фитнес зала, тенис корт, затворен плувен басейн, джакузи и спа център, ябълкова градина, плевня, както и с оградени и покрити зеленчукови лехи.

59-годишната актриса подготвя своето завръщане на големия екран с филма на Marvel „Ant-Man and the Wasp“. Лентата е режисирана от Пейтън Рийд и се очаква да тръгне по кината в САЩ на 6 юли 2018 г.

Вижте снимките на имението на звездата в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари