IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джъстин и Хейли бързат да се оженят. Сватбата още тази есен!

16 август 2018 14 00

Двамата решиха да избързат с датата

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин ще се оженят по-рано, отколкото са планирали. Музикантът и моделът са решили да сключат брак още тази година, въпреки първоначалните идеи това да стане през 2019 г.

Първоначалната им идея било сватбеният ден да е на 1 март, но те решили да сменят датата и тържеството да е още през есента, пише OK Magazine.

Мястото, където са искали да бъде сватбата е заето тази есен, затова двамата мислят за други варианти. Решени са нищо да не ги спре, отбелязва източник, близък до тях. По думите му, те искали всичко да е идеално.

Той добавил още, че тържеството е мечта за Джъстин . Хейли е готова да сключи брак бързо и в малък кръг от близки хора, някъде на плажа.

 Младите се познават от доста години и имаха афера в миналото. Джъстин пък се събра с бившата си Селена Гомес. И докато всички си мислиха, че драмата между тях е в миналото, се оказа, че техният път върви в различни посоки. Малко след повторната им раздяла Бийбър намери любовта в лицето на Хейли.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари