IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дрейк изненада болно момиченце

22 август 2018 06 20

Детето чака за трансплантация на сърце

Източник: Instagram

Източник: Instagram

Дрейк бе забелязан в болница в Чикаго. Рапърът не е закъсал със здравето, а е отложил ангажиментите около своето турне, за да посети болно момиченце, което е негов фен. Това съобщи "Daily Mail" и публикува кадри от изненадата.  

"Боже мой! Много се радвам да те видя". Това е реакцията на 11-годишната София Санчес при влизането на Дрейк в стаята й. "Питаше ме дали ще дойда, ето ме", й казва певецът.

Посещението на изпълнителя има своята предистория. То е свързано с известното "Kiki Challenge". То е успешно, ако човек слезе от кола в движение, танцува на парчето на Дрейк "In my feelings" и се качи обратно на автомобила. Гледайки видеа на хора, които изпълняват предизвикателството, момиченцето моли родителите си да направи подобно в болницата. Вместо от кола, то слиза от инвалидната количка, пее и танцува независимо от системите на едната си ръка. Придружават го лекарите и момченце, което се лекува на същия етаж. Клипът, който е гледан над 124 хиляди пъти, стига до рапъра и той решава да изненада малката София. 

Жестът на Дрейк идва няколко часа преди рождения ден на момиченцето, на което скоро ще бъде присадено ново сърце. "Аз и моята любов София си говори за Бийбър, бухалчета и баскетбол", написа певецът в Instagram, където публикува две снимки от срещата си с детето. Много хора побързаха да го поздравят за постъпката. 

Eто и клипът на момиченцето:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари