IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да разберете дали това е жената, за която трябва да се ожените

21 август 2014 09 20

7 неща, на които трябва да обърнете внимание

Снимка: thinkstockphotos.com

Снимка: thinkstockphotos.com

Всеки мъж бива привлечен от различен тип жена. Все пак има няколко общи признаци, които могат да покажат на всеки представител на силния пол, дали в лицето на настоящата си приятелка, най-накрая е открил жената, която да направи своя съпруга. Ето и кои са те:

1. Той трябва да ѝ вярва.

Доверието е ключов аспект във всяка връзка. Когато единият човек умишлено нарани другия, това доверие обикновено се разпада. Болката оставя белези, някои от които никога не могат да бъдат заличени. Ако мъжът е намерил жена, на която има доверие, която никога не го е карала да страда умишлено, то тя е достойна да стане негова съпруга.

2. Тя трябва да има позитивно влияние в живота му, а не отрицателно.

Когато човек е влюбен, той трудно може да разбере, дали половинката му има добро въздействие върху него. Факт е, че любовта заслепява и разсейва, но ако мъжът обърне внимание на интуицията си, той ще усети дали любимата му му влияе положително. Тя трябва да го подкрепя, да го критикува конструктивно, да му помага в научаването на нови неща, да го мотивира да върви напред, да го подтиква да бъде по-добър човек и т.н.

3. Животът на мъжа с тази жена трябва да е по-добър, отколкото е без нея.

Ако оставим емоциите настрана, жената, за която един мъж трябва да се ожени, е тази, която добавя стойност към живота му. Преди да поиска ръката на половинката си, мъжът трябва да се замисли, дали животът му преди появата на любимата му, не е бил по-хубав и смислен. Ако това е така, той не трябва да избързва с брака.

4. Тя трябва да е надежден партньор винаги, а не само в добрите периоди.

Надеждността върви ръка за ръка с доверието. Всеки мъж има нужда от съпруга, на която може да разчита не само в добро, но и в лошо. Някои жени са много по-заинтересовани от това, което мъжът може да направи за тях, отколкото те за него. На никой мъж не му трябва съпруга, която ще му обърне гръб при най-малкия проблем.

5. Сексът с нея трябва да е хубав.

Има определено ниво на „физическа химия“, която е необходима за това всеки един брак да проработи. Ако сексът между мъжа и жената не е хубав преди сватбата, шансът той да се подобри след това, е наистина минимален. Това, от своя страна, може да стане причина за не особено щастливо съвместно съжителство, както и предпоставка за изневери.

6. Тя трябва да споделя неговата ценностна система.

Това е още един важен аспект в отношенията между един мъж и една жена, който мнозина хора пренебрегват. В началото мъжът може да обича жена, която не разбира напълно, но след време, тя може да поиска неща от живота, които за него да са напълно непонятни и далечни. Съпрузите трябва да имат сходна ценностна система и подобна визия за важните неща в живота, за да бъдат съвместими като индивиди. Мъжът трудно може да прекара живота си с жена, с която пътищата му постоянно се разминават.

7. Той трябва да я обича и да получава същото в замяна.

  Преди да каже "Да“ на любимата си, мъжът трябва да се увери, че обича тази жена дълбоко и че тя му отвръща със същото. Съпрузите трябва наистина да се обичат един друг, за да изградят връзка, която не може да бъде разрушена от външни сили и която може да издържи на изпитанията на времето.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
Бракът е проклятие,нека живеем свободно
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар