IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво да НЕ правите, ако планирате ергенско парти

25 февруари 2015 16 29

9 основни неща, които трябва да избягвате

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Вдигането на ергенско парти е почитана предсватбена традиция на Запад, а вече и у нас. Идеята за това парти е как група мъже отиват на стриптийз бар, напиват се до козирката и причиняват абсолютен хаос с нулеви задръжки.

Разбира се, тази представа беше дооформена от поредицата филми „Последният ергенски запой“. Ако на вас ви предстои да организирате ергенското парти на свой приятел, не е нужно да влизате в клишето – винаги можете да вземете малко по-разумни решения и да направите едно наистина приятно, мъжко събиране.

Ако искате да планирате това събитие по най-перфектния начин, ще трябва да избягвате следните 9 неща:

1. Организирате тридневен алкохолен маратон

Ако си мислите, че ергенското парти трябва да представлява дълъг уикенд с алкохолен запой, то в грешка сте, особено ако сватбата предстои съвсем скоро и се очаква младоженецът да е в топ форма.

2. Планирате партито без да се консултирате с младоженеца

Разбира се, че не можете да споделите всичките си идеи с младоженеца, но все пак той може да има нещо против да му наемете 14 стриптизьорки или да поканите огромна тайфа с мъже в апартамента му. Добре е да го питате какво би искал да направи в последната си вечер като ерген.

3. Да поканите хора, близки на булката

На ергенското парти не трябва да има агенти на булката, които могат после да ѝ „снесат“ доста цветно украсена информация за купона без задръжки.

4. Да правите сметка на разходите

След като вашият приятел се ожени, цял живот му предстои да прави сметки и семейни бюджети, така че не изчислявайте до стотинка разходите по ергенското му парти. Това не е купон, на който трябва да мислите колко пари сте изхарчили – просто се забавлявайте!

5. Да поканите всички индивиди от мъжки пол от сватбената листа

На ергенското парти трябва да присъстват само най-близките приятели на младоженеца, а не всичките му познати и роднини от мъжки пол. По-добре не канете повече от 10 мъже, защото ще настане истински хаос.

6. Да публикувате снимки от партито в социалните мрежи

Това е нещо, за което младоженецът може сериозно да ви се разсърди. Запазете си тези весели спомени за лична консумация.

7. Да прекарате цялата вечер в един бар

Това е готино, но скучно. Едва ли вашият приятел ще иска да прекара последната си вечер като ерген в едно заведение, на една маса и в камерна компания.

8. Да прекалявате с планирането

Не е добре ергенското парти да мине в едно заведение, но не може и да очаквате, че ще имате време да обиколите ресторант, нощен клуб, стриптийз бар, дискотека и караоке бар в една и съща вечер. Този график би бил повече от изтощителен!

9. Да запознавате булката с идеите си

Дори приятелят ви да е мъж под чехъл, все пак не е добра идея да споделяте с булката как смятате да прекарате ергенското парти. Възможно е тя да наложи някои правила или да се намеси в планирането, което няма да е добре.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

лелеле ( преди 9 години )
Каква палатка па ти бе зелен ***, и ти си прекалил с УС-филмите май. Не познавам женен българин който да се ограничава в срещите с приятели след сватбата, това си е за американски *** които не водят никакъв социален живот и без това, но така виждат живота във фантазиите си и затова и филмите им са такива.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
хахаха ( преди 9 години )
Абе стига с тия американски глупости бе, не осъзнавате ли че така показвате какви бастуни и загубеняци сте тия дето ги копирате, превеждате, пишете? Това си е за американските *** и ***, на тукашна почва изглежда смешно и неадекватно.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар