IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мислите, които трябва да споходят младоженеца, когато види своята булка

21 юли 2015 10 00

Топ 6

Снимка; outnow.ch

Снимка; outnow.ch

Повечето мъже не се вълнуват толкова много от организацията на сватбата си, оставяйки тази чест на бъдещата си съпруга. За мъжете сключването на брак не опира толкова до самото тържество, а по-скоро до нагласата им.

Ако те не вярват, че се женят за точната жена, с която могат да изградят щастлив съвместен живот, те няма и да изпадат в еуфория от предстоящата сватбена церемония.

Въпреки че много мъже реално не искат да се женят, факт е, че повечето от тях го правят... по една или друга причина.

Има мъже, които държат на традицията, други, които искат да угодят на половинката си, трети, които смятат, че се нуждаят от партньор в живота, четвърти, които действат спонтанно и т. н.

Но не всички мъже са готови за брак. Част от младоженците изпадат в смут и страх в деня на сватбата си, опитвайки се да го прикрият. 

А ето и кои са правилните мисли, които би трябвало да споходят младоженеца, когато види своята булка:

1. „Уау, аз наистина съм късметлия!“

Ако сте на път да се ожените за половинката си, вие би трябвало да се чувствате така, сякаш току-що сте спечелили от лотарията. Трябва да сте сигурен, че тази жена е достойна, че означава много за вас и че сте късметлия, че я имате в живота си. Вие трябва да я цените като личност и да искате бъдещите ви деца да приличат на нея. 

2. „Трудно ми е да повярвам, че се женя, но поне е за точната жена.“

Повечето мъже не са готови да се успокоят до към средата на 30-те си години. Трудно им е да кажат „ДА“ на една определена жена, обричайки се на моногамия. Това е напълно разбираемо. По-добре мъжът изобщо да не пристъпва към брак, ако още му „се живее“, защото така се стига до развод. Ако обаче мъжът е напълно доволен от постоянната си партньорка и няма никакво желание или нужда да се оглежда за друга, то няма причина да не свърже живота си с нея.

3. „Тя не би могла да изглежда по-красива...“

Всяка жена полага огромни усилия, за да изглежда блестящо на сватбения си ден, така че нейният бъдещ съпруг задължително трябва да се впечатли от своята красива булка.

Младоженецът трябва да гледа своята любима със страхопочитание, трябва да усеща, че тя е невероятна жена и красавица. Така е редно!

4. „Слава Богу, че не се ожених за бившата си приятелка.“

Виждайки своята красива булка, младоженецът трябва да благодари на съдбата, че не се е решил на брак с предишната си половинка. Би било добре да си даде сметка, че срещу него стои любовта на живота му и че в момента се намира на точното място с правилния човек.

5. „Днес определено е един от най-щастливите дни в живота ми!“

За булката наистина нейната сватба е един от най-щастливите дни в живота ѝ. Младоженецът би трябвало също да получи прозрение, че брачната му церемония е ключов, съдбовен, вълнуващ миг в живота му, който ще остане ярък спомен в паметта му до края на дните му.

6. „Честно казано, готов съм да прекарам остатъка от живота си с нея.“

Тази мисъл трябва да бъде доминираща в главата на младоженеца навръх сватбения му ден. Той трябва да знае, че е готов за този живот заедно с любимата си жена. Би трябвало, поглеждайки своята булка, мъжът да вижда бъдещето си в розови нюанси. Да вижда щастие, любов, радост,  разбирателство, споделени мигове и т. н..

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Данчо от жк"Мла ( преди 8 години )
Една от мислите е: Тоя крокодил сам ли ще си свали гащите и.....как ще изкарам ноща с това плашило!?....
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Божил ( преди 8 години )
Има още една мисъл,която ще го споходи преди всичките други,но няма да я споделя тук.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар