IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво да правите с вещите ѝ след раздялата

16 април 2016 15 30

Три прости варианта според ситуацията

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Опитахте, но не се получи и дойде време да сложите край на тази връзка, която не ви носи щастие и удовлетворение. Сега идва трудната част – трябва да се справите с емоционалната буря в главата ѝ и в своята, да информирате близки и познати, че вече не сте заедно и да опразните дома си от нейните вещи.

Какво обаче да правите с тях, особено ако тя все още не си ги е поискала? На този въпрос отговаря експертът по връзките на мъжкото списание Men’s Health Ели Ийвс. Тя има три решения по темата, в зависимост от вида раздяла.

1. Ако тя ви е зарязала, тогава не му мислете много. Изгорете вещите ѝ, оставете ги до кофите, за да зарадвате някой бездомник или пък ги пуснете за продажба. Защо да не спечелите нещо, след като тя ви е разбила сърцето?

2. Ако вие сте я зарязали, по-добре да останете джентълмен и да не ѝ давате още поводи да ви мрази и проклина. Съберете всичко старателно в кашони и ѝ го изпратете по куриер. По-добре не го носете сам, защото може да го приеме като голям жест и да реши, че търсите контакт и искате да се съберете отново.

3. Ако раздялата е била взаимна – върнете ѝ нещата, на които смятате че държи. Може към кутиите да прикачите кратка бележка, лишена от всякаква сантименталност от сорта на: „Намерих тези неща, докато чистих. Реших, че ще си ги искаш обратно.“ Отново заложете на куриер, за да не изпаднете в неловка ситуация на четири очи.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари