IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мъжката потентност вече не зависи от възрастта!

15 април 2016 15 30

Усети разликата в ОН КЛИНИК – София, Варна и Бургас, вече и в Пловдив

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Около половината от мъжете над 50 са с чести или постоянни проблеми с потентността, а едва 10% от тях се обръщат за помощ към специалист. И за това си има обяснение – мъжът приема, че загубата на сексуалност е нормален ефект на възрастта и нищо не може да се направи. Практиката обаче показва друго: 98% от мъжете, преминали курс на лечение в ОН КЛИНИК, са възстановили напълно сексуалните си възможности и отново се чувстват уверени.

При повтарящи се „засечки“ повечето мъже пристъпват към самолечение на нарушената си потентност посредством закупени от аптеката или през интернет стимуланти. Те временно дават резултат, но могат и да съсипят сексуалния ви живот в бъдеще. Защото „мъжката слабост“ в много случаи е само следствие на по-сериозен здравословен проблем и лечението ѝ изисква индивидуален подход.

Много са причините за нарушена сексуална функция. Както знаем, с възрастта се установяват различни хронични заболявания, които налагат ежедневен прием на лекарства. При редица медикаменти като страничен ефект се регистрира временна загуба на мъжката потентност. Съществуват обаче и по-сериозни причини – диабет, депресия, силен стрес или хормонален дисбаланс.

Нарушената ерекция е маркер и за започващи проблеми със сърдечносъдовата дейност. Затова, ако наблюдавате у себе си отслабване на потентността, консултирайте се с уролог на ОН КЛИНИК своевременно. Всеки пациент преминава общо урологично изследване със специализирана апаратура. Лечението е комбинирано и напълно съобразено с физиологията и здравословното състояние на мъжа като категорично възстановява сексуалните му възможности.

Изключителна дата за преглед 16 април 2016 с -20% отстъпка. Запишете час за консултация на тел. 0700 119 19, 0885 488 088. Повече информация на www.onclinic-bg.com

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

Baba Pena ( преди 5 години )
Tialoto.bg , моля се един ден да има точна медиа,а не просто да прибере парите и да пусне информацията! Къде да тези 98 процента,които са излекували? Всеки може да ви каже каквото си иска и вие айде пишете..а дали е вярно?Няма значение,нека хората да си дадат парите!Прочетете малко инфо в гугъл,ако са толкова много изклекувани нямаше ли да я хвалят клиниката?Намерете не 98 процента,а само 1 процент,искам 1 мнение ,че някой е излекуван,1 човек в целия гугъл,че е излекуван от тях !Ще следя тази статия за коментар да ми покажете!В противен случай явно такива са всички стаии..поръчкови и безмислени ,а нормалния и болен човек нека дава парите си на вятъра..
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар