IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мъжка мания: Ботокс глади гънките по тестисите...

6 декември 2016 13 20

Мъжкият скротум остава без релеф, изглежда дори по-голям

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Обикновено по-суетните дами и господа използват ботокс терапията, за да изгладят кожните неравности по лицата си. Вече не!

Спринцовката с изпъваща лицевите кратери субстанция слиза по-надолу. Новият метод се казва „Скротокс“ (комбинация от думите скротум и ботокс) и се заема с тежката задача да изглади нечий сфери...

Колкото и откачено да звучи, американски лекари смятат, че терапията за мъжките тестиси ще стане адски популярна в САЩ през идната 2017 година.

Причината?

Пластичният хирург д-р Джон Меса разказа пред Men’s Health, че физиологията на мъжката полова система е такава, че за да могат тестисите да работят правилно, те се нуждаят от по-ниска температура.

„Когато е по-топло, скротумът се отпуска, а когато е по-хладно, той се стяга. Всичкото това движение създава бръчки по кожната торбичка, а за някои мъже те са голям естетически проблем“, смята д-р Меса.

От началото на годината пластичният хирург е инжектирал ботокс в интимната зона на 15 мъже. По думите на медика, ефектът от инжектирането на ботокс в слабините е същият като този, който дамите търсят за лицевите си козметични неразположения.

Изпъването на кожата на висналите органи става за около 4 месеца. Твърди се, че методът по „топкогладене“ влияе позитивно на сексуалния живот, повишавайки сетивността в интимната област на мъжа. Пациенти на д-р Меса са споделили, че органите им изглежда са увеличили размера си, но според медика това чувство е измамно.

Ботокс за хронични болки в...

В едно изследване, публикувано в сайта на Американския национален институт по обществено здраве, канадски изследователи откриват, че хроничната болка в тестисите се овладява успешно с ботокс терапия.

Учените откриват този необичаен феномен, след като подложили 20 мъже на терапия с ботокс, опитвайки да намалят хроничните им болки в областта на скротума. Медиците повтаряли инжекциите през месец в рамките на половин година, като регистрирали промени в състоянието на пациентите. Болките им намалели, но не изчезнали.

Подготви: Александър Градинаров

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари