IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

По-добре не й подарявай това

13 декември 2011 06 30

Най-неподходящите подаръци за жени

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

И след като изяснихме всичко около подходящите и неподходящите подаръци за мъже и това, на което най-много би се зарадвала една жена, е време да затворим кръга. И така, вече ви дадохме някои идели за това, което би могло да ощастливи вашата нежна половинка, но ако все пак сте решили да не пазарувате „по списък", а да се доверите на интуицията си, може поне да хвърлите един поглед по-долу, за да знаете от какво все пак ще е по-добре да се въздържите.

Вие си знаете най-добре, но по-добре не се спирайте на....

Неподходящи дрехи и бельо...

Точно както се оказа при мъжете, изборът на облекло и аксесоари за друг човек изобщо не е лесна работа. Ако искате да ощастливите жена си с някоя нова дрешка, повярвайте, много по-добре ще направите, ако я изведете на празничен шопинг, вместо да изпробвате модните си рецептори. На всички ни е ясно, че последните модни тенденции са предмет на интерес и задълбочено изследване на много по-голям процент дами, отколкото господа и те знаят най-добре какво точно е актуално и какво би им стояло добре.

Повярвайте, много по-удачно е да дадете подаръка на своята половинка под формата на парична сума, която тя да оползотвори най-добре, отколкото да й купите рокля, която няма да й стане или, не дай си боже, „я прави дебела". Същото се отнася и за бельото. Решите ли да се спрете именно на такъв подарък, вие 100% ще изберете това, което се струва най-секси на самите вас, но наясно ли сте всъщност с размера на гръдната й обиколка, талията й и скрития й целулит, който така упорито иска да прикрива с точно определен вид гащички?

Посуда и домакинска техника

Добре, приемаме, че жена ви е почитател на кулинарното изкуство и един мултифункционален тиган със специално покритие би я зарадвал, но наистина ли смятате, че Коледа е най-подходящият повод за да набавите най-после цедка за спагети или да смените кафе машината?

Помнете, когато тръгвате да избирате подарък за своята любима, то трябва да вземете нещо, което е предназначено специално за нея, а не да попълвате някакви липси в домашните пособия. Разбира се, ако тя изрично ви е казала своето желание за нов уред и е дала предложение за нещото, което би могло да осъществи едновременно нея и домакинството, това е друга работа.

Плюшени играчки

Наистина, като жени, просто не можем да спрем да се чудим защо зрели хора продължават да подаряват плюшени играчки на други зрели хора и тази безумна практика продължава да битува като добра идея с пълна сила? Момчета, вие търсите подарък за жена с главно Жъ, а не за 5-годишно дете (защото горе-долу това е пределната възраст, на която хората все още се радват на плюшени животни и всякакви подобни). Наистина е хубаво да се позамислите какво по-точно ще прави приятелката ви с огромния, дълъг метър и половина и тежащ 10 килограма плюшен тигър в стаята си, чиято обща площ е 10 кв.м.? Или как по-точно би се вързал на новите копринени перденца, които жена ви избра с толкова мерак?

Кофти парфюм

Един парфюм може да се окаже най-добрият и едновременно най-лошият коледен подарък за една дама. Ако сте решили да се спрете именно на такава изненада, то задължително се постарайте да разберете каква марка и какви аромати предпочита вашата половинка. Парфюмите имат десетки хиляди специфични есенции и това дали ще се харесат на една жена изобщо не е реципрочно на цената им. Има много скъпи и луксозни ухания, към които една дама изпитва повече от непоносимост и, повярвайте, чувството да ти подарят нещо, което струва скъпо и което никога няма да напусне най-долното рафтче на тоалетката ти, е повече от разочароващо.

Подарък като на майка ти/ сестра ти/ леля ти

Мъжете често са на мнение, че жените са жени и като такива, всички до една ще се зарадват на нещо „за жени", затова решават да си спестят много усилия и мисли и да закупят няколко еднакви подаръка на всички дами, на които трябва да все пак нещо да се подари. Идеята вашата любима да получи точно такъв шал, който сте подарили и на майка си, само че в зелено, е повече от лоша.

Да, и двете са доста важни във вашия живот, но никога, никога не си позволявайте да поставяте какъвто и да е знак за равенство помежду им или рискувате вие самите да се сдобиете с няколко синини за Коледа. Но, това, надяваме се, го осъзнават всички здравомислещи мъже.

Нещо за отслабване/ коригиране/ прикриване на дефекти

Тук коментарите са повече от излишни...

Автор - снимка

КоментариКоментари