IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Страхотни идеи за алтернативна коледна елха

6 декември 2012 11 00

15 предложения, заместващи традиционната елха

Снимка: inthralld.com

Снимка: inthralld.com

В последните години украсяването на жива елха се приема за ретро и против природата. Макар ароматът на бор да не се носи в дома ви, замислете се, че ако много хора последват примера ви, хиляди малки дръвчета ще бъдат спасени около Коледа. Разбира се, има алтернативи на живите елхи, а именно изкуствените, чиито плюс е, че могат да се използват години наред. 

Ние ви предлагаме нещо още по-нестандартно, а именно нетрадиционна коледна елха. Тя може да бъде направена от най-различни материали, дори подръчни средства, бихме казали ние. С подобна придобивка вкъщи определено ще впечатлите приятели и гости, които каните в дома си.

Алтернативните коледни елхи могат да бъдат с различна големина и височина в зависимост от вашето предпочитание. За някои от тях се изисква голяма фантазия, но пък именно това ги прави по-шантави и забавни. Най-интересното е, че някои елхи са залепени на стената, като по този начин може да имате няколко коледни дръвчета у дома – по едно за всяка стая.

Алтернативните коледни елхи са идеално попълнение към празничния интериор в жилището. Влезте в галерията и разгледайте нашите предложения. Току виж се вдъхновите и измислите своя уникална коледна елха.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари