Празниците идват и всички ние започваме трескаво да мислим за подаръци – тези, които ще получим и които трябва да купим. Ако нямате деца е по-лесно. От друга страна не е толкова трудно да зарадвате малчуганите. Ако имате и домашен любимец обаче, не забравяйте да помислите и за него. Той може и да не ви отговаря, но пък е част от семейството ви и заслужава да получи своя подарък.

И тъй като животните имат елементарни нужди, те биха се „зарадвали“ на нещо, което да ги удовлетвори. Това е чудесен начин и вие да внесете малко свежест в дома си, защото подаръкът за вашия любимец, може да донесе коледен дух на семейството ви.

Британците например са полудели по най-различни дрешки, легла, купички и каишки, които да поднесат на своя четириног питомец. Всички те са оригинални и изцяло в коледната тематика!

Още по темата

Животинките рядко търпят повече дрехи и аксесоари, тъй че не е задължително да се спирате на обновяване на гардероба му (макар че според синоптиците времето ще става все по-студено и едно палтенце с пухчета не е лоша идея). Може да се спрете на кожен диван, на кокал с коледни цветове или пък дори на специална музика за кучета.

Вижте в галерията ни някои идеи за една по-весела Коледа и за вашия любимец.