IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Елизабет Хърли категорично отрече да е отнела девствеността на принц Хари

5 април 2024 11 00

Актрисата обяви, че никога не се е срещала с него на живо

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Елизабет Хърли е шокирана от неоснователните теории, че тя е по-възрастната жена, която е отнела девствеността на принц Хари. „Това е абсурдно!“ - заяви 58-годишната британска актриса в предаването Watch What Happens Live with Andy Cohen в сряда в отговор на въпрос на фен за слуховете.

„Хари написа: „Тя беше англичанка. Тя беше по-възрастна от мен. Беше в Глостършир. И всички решиха: „А, това е била Елизабет. Това беше абсурдно. Беше нелепо“, заяви Хърли.

Хърли, която е с 19 години по-възрастна от Хари, дори разкри, че никога не е пресичала пътя си с херцога на Съсекс. „Никога през живота си не съм го срещала“, каза тя.

Актрисата смята, че не е имало никаква логика или причина обществеността да приеме, че тя е човекът, отнел девствеността на Хари. 38-годишният кралски ренегат определи първият си сексуален опит като „бърза забежка“ с по-зряла дама, в мемоарите си, които се появиха по рафтовете на книжарниците през януари 2023 г.

„Безславен епизод“, пише той. „Тя харесваше конете, доста, и се отнасяше с мен не по-различно от млад жребец“. Хари призна, че е имало толкова „много неща в нея, които не са били правилни“ – едно от които е, че това „се е случило на тревисто поле зад оживена кръчма“.

След като се появиха подробностите за не толкова романтичната му среща, жена на име Саша Уолпол заяви, че е жената, за която принцът е писал. „Той беше малко момче, така че за него може да е било много неловко“, каза тя в предаването „Без цензура“ на Пиърс Морган по онова време.

40-годишната Уолпоул твърди, че е била на 19 години, когато е спала с Хари, който по това време е бил на 17, и добавя, че „това никога не е трябвало да се случва“.

По-рано Хърли отричаше да е спала с Хари още преди излизането на книгата му. „Не съм аз. Не съм виновна. Ха!“ – каза тя пред списание Saturday Times през декември 2022 г., след като откъсът изтече по-рано. „Не, не съм аз. Абсолютно не.“

Като се изключат предположенията за кратката му „забежка“ с Хърли, името на принца никога не е било романтично свързвано с това на актрисата. Преди да започне връзката му с Меган Маркъл през 2016 г., медиите спекулираха, че има отношения с покойната вече Каролин Флак и с певицата Ели Голдинг.

Хари и 42-годишната американска актриса от сериала „Костюмари“ се венчаха през 2018 г. и имат две деца: принц Арчи, на 4 години, и принцеса Лилибет, на 2 години. Семейство Съсекс живее в имение в Монтесито, Калифорния, на стойност 14 млн. долара, след като се отказа от кралския живот през 2020 г.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари