IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

58-годишната Елизабет Хърли показа горещи снимки от сауната

12 февруари 2024 14 50

Актрисата остана по бикини в курорта Vivamayar Maria Wörth

Снимка: БГНЕС

Британската актриса Елизабет Хърли никога не може да ни остави равнодушни с горещите си фотосесии, показващи завидното ѝ тяло.

Звездата отново сподели в социалните мрежи как се грижи за доброто си настроение с нов пост в Instagram. 58-годишната Хърли качи симпатична поредица от снимки, докато е в здравния курорт Vivamayar Maria Wörth на езерото Алтаузее, Австрия.

На всички снимки Хърли се отпуска в сауната в неоново розови бикини от собствената си колекция плажно облекло. На първата снимка тя си почива настрани, като се усмихва ярко пред камерата. На втората снимка Хърли показва краката си и позира по бикини, докато лежи по гръб на дървена пейка, предава People.

Актрисата също така демонстрира напълно бляскавия си грим, който включва сиви опушени сенки и прасковен руж, допълнени от разрошената ѝ прическа. 
„Добро утро @vivamayrmariawoerth. Дано започнат упражненията, детоксът и здравословното хранене“, написа тя.

Макар че актрисата извади бикините през зимния сезон, през есента и лятото тя позира в няколко други бикини от колекцията си плажни облекла.

През октомври Хърли предложи поглед зад кулисите на снимките за своята линия плажни облекла Elizabeth Hurley Beach. Тя можеше да бъде видяна да прави серия от изкусителни пози в басейн, за да покаже горещо розовия дизайн на частта, която носеше.

Два дни по-късно тя сподели снимка от ваканцията си в Сен Тропе. На клипа тя носи жълти бикини с връв и слънчеви очила, усмихва се на камерата и прибира мократа си коса на кок.

По време на ваканцията си в Сен Тропе актрисата сподели снимки, на които се разхожда с други бикини от своята марка.  По това време Хърли сподели в друг пост, че носи черешовочервен бански и чифт огромни очила от колекцията очила на своя приятел Елтън Джон.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари