IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мел Гибсън ще се признае за виновен

10 март 2011 11 06

Гибсън ще сключи споразумение с калифорнийски съд, за да бъде прекратен съдебния процес срещу него за домашно насилие

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Мел Гибсън ще сключи споразумение с калифорнийски съд, за да бъде прекратен съдебния процес срещу него за домашно насилие и да избегне затвора, заяви негов адвокат, писа БТА.

Няколко американски медии оповестиха, че Гибсън, който утре трябва да се яви пред съдебните органи, няма да оспорва обвиненията в домашно насилие над бившата му приятелка Оксана Григориева през януари 2010 г. и ще сключи споразумение с прокурора.

Адвокатът му Блеър Бърк потвърди, че актьорът е поискал от него възможно най-бързо да сложи край на съдебния процес.

Според сайта TMZ.com Мел Гибсън в момента е в Гватемала, но утре ще се яви в съда. Споразумението ще му позволи да избегне затвора.

55-годишният Гибсън през 2006 г. бе задържан от пътната полиция, докато шофираше автомобила си, защото количеството алкохол в кръвта му бе 1,5 пъти над допустимите граници.

Тогава той бе осъден на тригодишен изпитателен срок и 1300 долара глоба.

Задържането му бе съпроводено със скандал, след като Гибсън направи изказване с антисемитски характер, за което по-късно се извини.

КоментариКоментари

pyceHka ( преди 13 години )
Мел си плати за антисемитските изказвания и "Страстите Христови". Нека не забравяме, че много влиятелни хора му вдигнаха мерника заради този филм.Любопитно ми е как не е посягал на предишната си жена, с която са имали n-годишен брак? Човек не става изведнъж насилник.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
EK ( преди 13 години )
Колкото и да е противна Григориева,ако й е посягал наистина,е редно да бъде осъден,та да не му става навик.Както и да си контролира хормоните.Явно е в "дупка" човекът,ще излезе и пак ще си прави филмите.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
wildprincess ( преди 13 години )
Набеден,уцелен и унищожен.Обичам Мел Гибсън!И целият свят да е срещу него,пак ще си остане велик творец,талант и актьор,който ще остави прекрасни образи,роли,мисли,творби..изкуство от различен вид!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Lilito* ( преди 13 години )
той е уникален актьор с невероятно присъствие, неповторим и да не забравяме много красив...няма друг като него...даже и на стари години пак е невероятно секси..филмите му са едни от най-добрите(правени някога, независимо дали той ги прави или участва в тях)..само защо така запада този човек..а има всичко?!?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар