IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ева Мендес и Райън Гослинг – новата двойка-мечта на Холивуд?!

7 септември 2011 06 27

Любовта между тях се зародила по време на общия им филм...както става в 90% от случаите с холивудските актьори

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Роди се нова двойка в Холивуд. Прелестната красавица Ева Мендес и Райън Гослинг отскоро са забелязани да интимничат и това породи слуховете, че са нещо повече от приятели. Актьорите си партнират в лентата „The Place Beyond the Pines" и са се сближили доста.

Очевидци са ги забелязали да се гушкат и целуват миналия уикенд в Дисниленд, Калифорния и искрите, които прехвърчали помежду им, били повече от очевадни!

„Изглеждаха доста погълнати един от друг. Ева подскачаше край него като малко момиченце. Тя не се отдели от него и го държеше за ръката през цялото време", споделил източник пред „US Weekly".

„Не е тайна, че Ева си падаше по Райън. Тя толкова се вълнуваше, че ще застане пред камерата до него. А той непрекъснато подмяташе колко прекрасна е тя. Мендес никога не е крила, че той я привлича", пишело още списанието.

Снимка: Getty Images/Guliver

Преди да се залюби с Мендес Гослинг излизаше с колежки като Рейчъл Макадамс, Фамке Янсен, Оливия Уайлд, Сандра Бълок и Блейк Лайвли.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари