IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Опа! Мис Колумбия си забрави гащичките (снимка)

9 септември 2011 05 30

Госпожица Робайо, тазгодишната носителка на приза "Мис Колумбия", бе заснета без долно бельо

Снимка: GettyImages/ Guliver

Снимка: GettyImages/ Guliver

22-годишната колумбийска красавица Каталина Робайо предизвика шумен скандал още преди откриването на конкурса "Мис Вселена", в който тя ще бъде една от фаворитките.

Госпожица Робайо, която е тазгодишната носителка на приза "Мис Колумбия", беше скандално заснета в официални прояви за промоцията на световния конкурс без долно бельо.

Организаторите на "Мис Вселена" били бесни на колумбийката. Те я привикали и строго я смъмрили за разпуснатото й поведение, като настояли да се облича "както подобава" за медийните си изяви.

"Видях в пресата снимки на няколко наши момичета с наистина доста къси полички, сподели пред телевизионния канал президентката на конкурса Пола Шугарт. Но когато видях фотосесията на "Мис Колумбия", предрешена като командос и без бикини, бях истински шокирана!"

Г-жа Шугарт веднага изпратила сътрудници да смъмрят лековатото поведение на Каталина Робайо. Това не е единственият скандал, който разтърси конкурса, чийто лиценз се държи от Доналд Тръмп.

Всички участнички в световната надпревара трябваше да върнат банските си костюми, с които беше предвидено да се явят пред публиката в деня на откриването - 12 септември.

Оказа се, че секси комплектите са дело на бразилски дизайнер. А в страната на самбата бикините ги нямат за нищо и били с размер, по-малък от носна кърпичка.

Телевизионните компании, които ще отразяват "Мис Вселена", възроптали, че подобни бански биха смутили "семейната аудитория", в която има и много деца.

Бикините трябвало по спешност да бъдат прекроени и да бъде добавен допълнителен плат към дъното им.

Самата снимка може да видите тук.

БТА

Автор на статията:
Милена Димитрова

КоментариКоментари

valio123 ( преди 12 години )
ne moje dobre da se vidi na snimkata , dali se br1sne mejdy krakata
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
freespirit ( преди 12 години )
нецензурирана версия: http://tuzonarosa.co/wp-content/uploads/2011/08/Se%C3%B1orita-Colombia-catalina-robayo-sin-ropa-interior.jpg
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар