IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майката на Лоън ще пише мемоари за живота й

22 октомври 2011 06 40

Дина обвинявала приятелите и продуцентите на Линдзи за нейните грешки

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Докато актрисата Линдзи Лоън се бори да запази свободата си, след като стана ясно, че не е изпълнила условната си присъда и по-точно не е изработила определените часове обществено полезен труд, нейната майка е решила да изкара малко пари от това.

Таткото на Линдзи й препоръча да влезе да се лекува за около година в рехабилитационна клиника, защото според него не се е справила с проблемите си. Той също така бе споделил, че единственият човек, който би могъл да й помогне, е нейната майка Дина.

Дина Лоън обаче се е съсредоточила върху идеята да пише мемоари за скандалния живот на момиченцето си, вместо да й налива разум. Дамата дори предполагала отсега, че книгата ще стане бестселър, тъй като животът на Линдзи е доста пикантен и включва пет ареста и няколко престоя в клиники.

Виня приятелите й, кариерата й и нейните продуценти, които я въвлякоха в този начин на живот, изпълнен с партита, пиене, дрога. Тя беше нормално момиче и гледайки това, в което се превърна, сърцето ми се къса", бил коментарът на Дина относно безотговорното поведение на Линдзи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари