IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Деми Мур се развежда с Аштън!

18 ноември 2011 07 19

Този път е окончателно

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Очевидно бракът на Деми Мур и Аштън Кътчър е неспасяем. Каквото и да опитваха напоследък, разводът вече е сигурен. Самата актриса е написал в изявление, че краят е на лице.

„Много съм тъжна и сърцето ми е сломено, но реших след шест години съвместен живот да приключа брака си с Аштън", били думите на звездата.

„Като жена, майка и съпруга държа на някои ценности, които за мен са свети и в тази насока реших да продължа живота си по друг начин", допълнила Деми.

Проблемите в брака на Мур и Кътчър станаха публични, след като блондинката Сара Лийл разказа на медиите, че Аштън е спал с нея в деня на шестата му годишнина от сватбата му с актрисата. Това провокира Деми да потърси адвокати и да се замисли да ли си струва да продължава да живее с комедианта.

Кътчър се опомни и опита да спаси брака си, като дори миналия уикенд двойката се бе усамотила в къщата на Брус Уилис на Карибите, ала по последна информация не е успял.

В момента Мур била в много тежко душевно състояние и помолила медиите да я оставят на мира да се справи с личната си драма.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари