IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Уинслет щяла да се гмурка с милиардер до останките от „Титаник“

21 ноември 2011 11 50

Щели да поканят и режисьора на успешната лента Джеймс Камерън

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Мултимилиардерът Ричард Брансън (61) искал да разгледа останките от кораба „Титаниик". Той планирал да се гмурка на дълбочина от 4000 метра, като е поканил за свой придружител и актрисата Кейт Уинслет, която през 1997г. заедно с Леонардо Ди Каприо изигра главната роля в драматичната лента, посветена на трагедията преди години.

Ричард не случайно се е спрял на хубавицата. Освен, че тя емоционално е свързана с историята, в момента носителката на „Оскар" излиза и с племенника му Нед Рокнрол.

Бизнесменът споделил пред „Mail on Sunday": „Това е нещо, което много ме интересува. За мен ще бъде страхотно изживяване и с най-голямо удоволствие ще поканя Кейт да се присъедини към мен".

„Ричард и Кейт по всяка вероятност ще се гмуркат с Джеймс (Камерън е режисьор на лентата „Титаник"). Той ще го обсъди с нея. Иска да вземе и децата си на това пътешествие. Ричард обожава приключенията и за него гмуркането на 4000 метра и разглеждането на останките от кораба е сериозно предизвикателство", споделил източник.

Билетът за гмуркането струва 40 000 евро.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари