IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Черил Кол: Имам над 2000 чифта обувки

7 декември 2011 08 16

Част от тях дори стоят в хладилника й

Снимка: сп.InStyle

Снимка: сп.InStyle

След като Черил Кол бе отписана от екипа на журито на музикалното риалити „ X-Factor", певицата не го прие много вътрешно и за малко се скри от публичното пространство. Тя обаче продължи да мисли как да разшири дейността си и идеята й определено не включва гласа й.

Черил се превърна в една от многото си колежки, които залагат на дизайн на обувки. Дамата твори аксесоари за крака за онлайн магазина stylistpick.com. По този повод тя каза: „Винаги съм обичала обувки, но с годините се превърна вече във фетиш. Имам над 2000 обувки. Знам, че звучи комично, но имам обувки, които никога не нося и не мога да се разделя с тях. Държа ги навсякъде – в кухнята, по шкафове, в спалнята. Може да се случи някой да отвори хладилника и да види чифт о тях вътре".

Фаворитът на Кол са чифт обувки на марката Лоботин, с които дамата се е явила преди две години в Кан. „Всеки чифт за мен има някаква сантиментална стойност", допълва певицата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари