IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кристен Стюарт е лицето на аромата на Balenciaga

14 януари 2012 07 39

Парфюмът излиза тази есен

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Актрисата от „Здрач" Кристен Стюарт е все по-търсена от модните лейбъли, за да презентира продуктите им. Победител в надпреварата за нейното участие е марката Balenciaga, която е предложила на Бела (екранната героиня на Стюарт в „Здрач") да стане рекламно лице на дамския парфюм, който излиза тази есен.

„Balenciaga винаги е била до мен. Дори, когато още не бях определила собствения си стил и почти не разпознавах марките, които нося. Винаги съм познавала и обичала Balenciaga....лейбълът е страхотен. Той провокира по много начини и има страхотен баланс в колекциите му", споделя Стюарт.

Кристен ще се присъедини към Шарлот Генсбург и ще представя един от ароматите на лейбъла. Ето какво казва творческият директор на марката Никола Гескиер за избора си на рекламно лице: „Кристен въплъщава модерното усещане на новия аромат на Balenciaga със своята уникалност и интелигентност. През 2006 г. Я поканих да се присъедини в един проект, сниман от Брус Уебър. Оттогава винаги съм мечтаел да работя с нея".

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари