IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Анистън: Ще се омъжа до края на годината

27 февруари 2012 10 59

Ще изпревари ли Брад Пит, който също се е запътил към олтара тази година?

Снимка: Splash news

Снимка: Splash news

Феновете на Анистън могат да си отдъхнат накрая, след като тя заяви, че възнамерява да стане госпожа до края на годината и Джъстин Теру е избраникът.

Дженифър споделила на приятелите си, че мъжът, с когото излиза през последните две години, е „единственият" и дори признала, уж на шега, че му е поставила ултиматум да се венчаят до края на годината.

Актрисата от сериала „Приятели" допълнила, че кученцето им Софи е като проверка за това дали могат да гледат заедно деца, пише Female First.

"Ще се омъжа до края на годината. Сега, след като имаме нашето малко бебче, нещата са сериозни. Имаме нови отговорности", цитира звездата източник пред „The Daily Mirror".

„Тя е като тест за нашите бъдещи деца... макар че се надявам децата да са по-лесни за трениране. С Джъстин спорим кой да я извежда и кой да я възпитава, друго няма. Щастлива съм", били думите на Анистън.

Информаторът споделил, че Джен дори се заканила, че ако не й предложи до края на годината, с връзката им е свършено.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари