IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

София Вергара ще си замразява яйцеклетките

14 март 2012 08 46

Наближава 40-те,а още не иска да става майка

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Колумбийската актриса и модел София Вергара е взела решение да замрази яйцеклетките си, за да си подсигури възможността за наследник. Дамата в момента излиза с Ник Лойб и иска той да е баща на бъдещите и деца. Тъй като за момента не е планирала точно кога да стане майка, красавицата иска да има резервен вариант, ако нещо се обърка и не успее да забременее по най-естествения начин.

Макар тази година да навършва 40 години, актрисата от „ Modern Family", ала все още не е готова да стане майка. „Предполагам, че скоро ще си замразя яйцеклетки", коментира въпроса за евентуално забременяване София пред сп. „ InStyle".

Вергара сподели още, че това, което я е впечатлило в настоящата й половинка, е чувството му за хумор и красотата му. „Най-важното нещо беше, че бе много красив. Също така забавен и ми говореше всякакви глупости като нормален човек", разкри колумбийката за първата им среща.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

( преди 12 години )